Câțiva polițiști locali din Bârlad au glume în program! Și anume anunță public, pe rețele de socializare, tot felul de situații false, doar pentru plăcerea lor de a râde de bârlădeni, informează site-ul vasluian vremeanoua.ro. Unul dintre ei, pe 30 decembrie, anul trecut, a făcut vâlvă în oraș cu o postare prin care anunța că un leu fioros a scăpat de la Grădina Zoologică și se plimbă liber prin Bârlad. Acum două zile a recidivat! Polițistul local, pe nume Cosmin Stafie, a anunțat, de această dată, că tocmai ce a zărit prin oraș o cămilă și își manifesta îngrijorarea pentru proprietarul care ar fi pierdut-o prin zona ANL Cărămidărie, adică prin preajma locuinței deputatului Adrian Solomon!

Deunăzi, un alt polițist local, prieten cu Cosmin Stafie, care postează sub numele Max Danny, a postat si el cum că a văzut un urs polar pe stradă.

Iar un alt polițist, Iulian Ceapă, ba chiar lider de sindicat la Prolex Bârlad, a postat că el a văzut și pozat un hipopotam pe strada Vasile Pârvan, din oraș.