Obiectul a fost filmat cum plutește pe cer în timpul unei furtuni puternice din Australia de nord-vest. Vedem imagini cu o lumină strălucitoare neidentificată într-una dintre cele mai îndepărtate zone din Australia care a determinat pe unii să creadă că ar putea fi un OZN.  Obiectul luminos rotund apare în colțul ecranului atunci când fulgerul lovește.

Se pliază pe cer în timpul furtunii, înainte de a dispărea câteva secunde mai târziu. Utilizatorii de pe Twitter au încercat să găsească explicații plauzibile, unii spunând că este probabil doar reflectarea farurilor unei mașini pe camera de pe plajă.

Cele cinci cele mai bizare vizite ale OZN-urilor din Australia:

1. În 1966, mai mult de 300 de elevi și profesori de la Westall High School din Melbourne au raportat că au văzut un OZN care zbura pe cer înainte de a dispărea în spatele copacilor.

2. În 1966, un fermier susține că a văzut un OZN în timp ce conducea tractorul. El a spus cu o oră înainte de a fi văzut, câinele său s-a comportat într-un mod foarte ciudat.

3. În 1978, dispariția pilotului Frederick Valentich a ridicat problema existenței OZN-urilor. A părăsit Moorabbin în Victoria și a plănuit să meargă la Insula King. Frederick raportează că ceva a trecut peste el: "Se pare că juca un fel de joc. El zbura peste mine".

4. În 1988, familia Knowles a traversat autostrada sud-australiană și a spus că un OZN a zburat peste ei timp de 90 de minute, înainte de a ateriza pe acoperișul mașinii și de-ai ridica spre  cer.

5. În 1993, Kelly Cahill s-a întors acasă la Melbourne și a susținut că a văzut un fascicul de lumini care se plimba în fața ei, titrează dailymail.