La 56 de ani, „Tanti Geta”, cum îi spun colegii, a fost fotografiată în timp ce se afla în misiune, la o acțiune a polițiștilor. „După ce că avea și probleme de sănătate, un «șef» s-a gândit el ca e un lucru bun ăsta! Oare cel care a dispus așa ceva este responsabil? Oare e considerat «competent»? Nu e normal să răspundă pentru faptul că a trimis-o pe doamna aceasta în stradă?”, se întreabă un polițist, Marian Raduinea.

Acesta a precizat că, în mod normal, femeia își făcea serviciul la structura de suport a Brigăzii Rutiere, la birou. După ce a fost denigrată și înjosită pe Facebook pentru constituția sa fizică, în sprijinul doamnei Geta, MAI a postat un mesaj de susținere în care arată că a participat la o misiune în teren, la propria cerere. „Această femeie și-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul și i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră”, arată MAI.

Deși ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani și după 27 de ani de carieră, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu. Joi, s-a dus la comandant să își ceară scuze că a făcut de râs Poliția Rutieră. A doua zi, însă, colegii au așteptat-o cu încurajări și un buchet de flori.