Evenimentul Zilei > Economie > Podul GIURGIU – RUSE, în reparații. IATĂ ce rute ocolitoare poți folosi pentru a ajunge în Bulgaria
Podul GIURGIU – RUSE, în reparații. IATĂ ce rute ocolitoare poți folosi pentru a ajunge în Bulgaria

Podul GIURGIU – RUSE, în reparații. IATĂ ce rute ocolitoare poți folosi pentru a ajunge în Bulgaria

Circulația restricționată pe podul Giurgiu- Ruse s-a extins și pe porțiunea cuprinsă între km 63+780 și km 64+852, a anunțat astăzi Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale.

„Începând cu data de 15.06.2015, circulația rutieră se va desfășura alternativ, semaforizat pe jumătate de cale, pe zona viaductului, pe sensul de deplasare RuseGiurgiu, între km 63+780 – km 64+212 pe o lungime de 422 de metri, asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 2,80 metri”, scrie în comunicatul CNADNR

De asemenea, „între km 64+212 – km 64+852, respectiv pe o lungime de 640 de metri, pe zona podului, pe direcția de deplasare precizată anterior, traficul rutier va fi restricționat asigurându-se o lățime a părții carosabile deschisă traficului de 3,50 metri”, mai scrie în comunicatul CNADNR. 

Compania recomandă ca, în vederea evitării unor blocaje în trafic, pentru trecerea în Bulgaria conducătorii să folosească şi punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:
            – Calafat;       
            – Bechet (trecere cu bacul);
            – Zimnicea (trecere cu bacul);
            – Călăraşi (trecere cu bacul);
            – Negru Vodă;           
            – Vama Veche.