Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în lumea politică din România! A murit un important membru PNL. Breaking news
Doliu în lumea politică din România! A murit un important membru PNL. Breaking news

Doliu în lumea politică din România! A murit un important membru PNL. Breaking news

Tragedie în lumea politicii. Doctorul bârlădean Aurel Ionescu Moțet, cetățean de onoare al orașului și fondatorul PNL Vaslui, în 1990, s-a stins din viață, la vârsta de 95 de ani.

Medicul s-a stins din viață la Spitalul din Bârlad, unde a profesat peste 50 de ani în secția de obstetrică – ginecologie, aducând pe lume mii de copii. În toată cariera, acesta nu a avut niciun copil decedat la naștere, ceea ce reprezintă o performanță rară, anunță vremeanoua.ro.

În ultima perioadă s-a simtit foarte slăbit, fiind internat pentru tratament. Vestea morții a căzut ca un trăsnet deoarece Aurel Ionescu Moțet era un mentor și un model de competență profesională.

„Avea doar prieteni si niciun dusman”, așa îl descriu apropiații. S-a născut pe 6 ianuarie 1924, și a avut doua fiice, ambele profesoare, care, urmând exemplul părintelui lor, au rămas să profeseze, cu multă dăruire, în urbea natală. Trupul neînsuflețit al îndrăgitului medic va fi depus la Biserica Sfântul Spiridon, din Bârlad, înmormântarea urmând să aibă loc miercuri, 13 martie, la o oră pe care familia o va comunica ulterior.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.