Evenimentul Zilei > Politica > PNL declară război total PSD. „Nu vom face nicio alianță cu ei!″
PNL declară război total PSD. „Nu vom face nicio alianță cu ei!″

PNL declară război total PSD. „Nu vom face nicio alianță cu ei!″

PNL va lua miercuri decizii importante în forul central al partidului.

Robert Sighiartău, deputat în Parlamentul României și secretar general al Partidului Național Liberal, a declarat la RealitateaTV Plus că la nivel național PNL va avea peste 1300 de primari, ceea ce reprezintă un rezultat record în istoria partidului. Deputatul a apreciat si procentul de voturi obținut la nivel national de partid, care depăsește 30 %, fiind de respectiv 34 %.

PNL nu va face niciun fel de alianță cu PSD

Mai mult, deputatul Robert Sighiartău a spus că miercuri PNL va lua o decizie extrem de importantă în forul superior de conducere al partidului, respectiv Biroul Central Național.

„ PNL va decide miercuri că nu va face niciun fel de alianțe cu PSD, care în opinia noastră este un partid al trecutului. Vreau să exprim toată considerația noastră pentru românii care au dat girul filozofiei de dezvoltare locală liberală și dorim să îi asigurăm că ne vom îndeplini toate promisiunilie”,  a mai spus deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Național Liberal.

Ionel Dancă, care a fost prezent alături de Robert Sighiartău la conferință de presă, a subliniat faptul că este important faptul că alianța de dreapta a salvat Bucureștiul de Gabriela Firea și de PSD, partid care ar fi recurs la unele manipulări ordinare pentru a caștiga din voturile bucureștenilor.