Ploaie de stele la Paris. În ultimele ore apărut informaţia că Mbappe este gata să-și prelungească acordul cu PSG, iar Messi să ajungă şi el în capitala Franţei. Mai mult, noul antrenor al echipei din Ligue 1, Mauricio Pochettino, vorbeşte despre cât de bine s-ar simţi şi Sergio Ramos în echipa sa, care-l mai are şi pe Neymar

Messi și Sergio Ramos pot deveni parizieni

„Indiferent ce spun, va fi interpretat, dar iubesc ce am aici (n.r. la PSG). Marii fotbalişti se încadrează în orice ligă şi la orice echipă. Strategia PSG a fost aceeaşi mereu”, a spus Mauricio Pochettino când a fost întrebat despre Messi.

Cât despre Sergio Ramos, declaraţia sa sigur îl va pune pe Florentino Perez într-o poziţie ingrată faţă de suporterii lui Real. „Aici, Ramos va găsi un club grozav, care are obsesia mereu să câştige. PSG este unul dintre marile cluburi din lume”, a declarat Pochettino preluat de espana.net.

Florentino Perez refuză solicitările lui Ramos, care ţine morţiş să primească un contract de cel puţin doi ani la Real Madrid, dar regulile preşedintelui sunt clare, doar un an.

Ploaie de stele la Paris. Strategia PSG pentru viitor

„Cine nu îl iubeşte pe Kylian, ne întrebăm între noi? Se face iubit, cu zâmbetul lui, cu faţa lui şi cu energia lui pozitivă. La 19 ani era campion mondial, un lucru impresionant, dar el e special şi diferit, cu o inteligenţă emoţională foarte mare. Are un potenţial uriaş şi este deja un star al prezentului, nu doar al viitorului”, a spus Pochettino.

Când a fost întrebat de Messi, el a afirmat că „respect jucătorii celorlalte echipe, unele cluburi se pot enerva şi pot înţelege asta. În lumea fotbalului nu există sfinţi. Nimeni nu se poate plânge, fiecare face ce poate pentru a avea o echipă cât mai bună. Dar asta nu înseamnă că facem lucruri pe ascuns”, a mai afirmat Pochettino, potrivit digisport.ro.