Evenimentul Zilei > Social > O plimbare BANALĂ la mănăstirea Cetățuia s-a transformat într-o TRAGEDIE. Destin GROAZNIC pentru o FEMEIE
O plimbare BANALĂ la mănăstirea Cetățuia s-a transformat într-o TRAGEDIE. Destin GROAZNIC pentru o FEMEIE

O plimbare BANALĂ la mănăstirea Cetățuia s-a transformat într-o TRAGEDIE. Destin GROAZNIC pentru o FEMEIE

O femeie a murit, marţi, după ce a căzut 100 de metri de pe poteca de acces către mănăstirea Cetăţuia, aflată în localitatea argeşeană Cetăţeni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, turista, care era supraponderală, a căzut de pe potecă în timp ce urca spre mănăstire. Martorii au găsit-o inconştientă şi au sunat la 112, la locul incidentului fiind trimisă o autospecială de pompieri, un echipaj SMURD şi o echipă de salvamontişti, notează Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunţat că femeia avea 50 de ani şi era din judeţul Buzău. După constatarea decesului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Câmpulung Muscel, care va stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Mănăstirea Cetăţuia, cunoscută şi ca Cetăţuia Negru Vodă, se află în comuna argeşeană Cetăţeni, în apropierea DN 72A, care face legătura între Câmpulung Muscel şi Târgovişte. Biserica rupestră a fost săpată în vârful unui munte, la altitudinea de 881 de metri, între Valea lui Coman, Valea Chiliilor şi râul Dâmboviţa.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: