Evenimentul Zilei > Actualitate > Plătit cu 14.000 de euro lunar, Coman l-a adus la exasperare pe Gigi Becali
Plătit cu 14.000 de euro lunar, Coman l-a adus la exasperare pe Gigi Becali

Plătit cu 14.000 de euro lunar, Coman l-a adus la exasperare pe Gigi Becali

Finanțatorul echipei FCSB și-a pierdut orice speranță în privința lui „Mbappe de România”. Fotbalistul pentru care a plătit 3 milioane de euro nu joacă nimic, iar la meciul cu Poli Iași și-a înjurat un coechipier. Becali se plânge că jucătorul fumează și nu mai poate să dea randament din această cauză.

Florinel Coman a căzut din nou în dizgrația finanțatorului Gigi Becali după meciul câștigat de FCSB, la Poli Iași, scor 2-1.

 

„Ăștia niciodată nu ajung fotbaliști”

Mijlocașul ofensiv l-a înjurat pe căpitanul Lucian Filip, în timpul confruntării, pentru că primise câteva reproșuri din partea mijlocașului. Gigi Becali a luat foc și l-a zdrobit pe Coman.

„Constat niște lucruri la Coman. E un copil, nu-l atac eu. Mentalitatea asta de fotbalist pe care o are el… Ăștia niciodată nu ajung fotbaliști. Dacă fac eu un prim 11 el nu intră niciodată. Noi îl forțăm să luăm 3 milioane pe el. Dacă fac eu echipa, intră Teixeira în locul lui. Dacă e după primul 11, Florinel nu mai joacă acolo niciodată în viața lui. Mentalitatea asta nu e mentalitate de fotbalist”, a spus latifundiarul din Pipera, care l-a ironizat pe cel pe care în supranumise Mbappe de România.

„Băi, Mbappeule, m-am păcălit atunci când a zis Hagi prima dată că Florinel e Mbappe, că eu nici nu-l știam pe Mbappe. Coman n-a mai dat un gol de 7 luni. Coman s-ar putea să stea pe bancă muuuuuuult. Eu îl ascult pe Coman, acum vreau să cristalizez prima echipă. Dar să vedem când o să mai intre Coman în echipă.”

Ieri, Becali a continuat tirada îndreptată spre un fotbalist care evoluează mediocru. Și asta în condițiile în care primește un salariu de 14.000 de euro lunar (aproximativ 65.220 de lei).

 

„Nu poți, bă, să fii șmecher la Becali”

„Am dat 3 milioane pe el, ziceam că o să crească, dar el nu mai crește. Nu doar că nu crește, e și-n regres! Nu mai driblează, nu mai face nici ce făcea la Viitorul. Are 14.000 salariu, poate asta e cauza, să fie o suficiență a lui. Nu-mi explic ce altceva se întâmplă!”, a afirmat Becali. Finanțatorul a vorbit și despre marea problemă a lui Coman. Jucătorul fumează și are o capacitate fizică limitată.

„Nu mă interesează că înjură, trebuie să îmi scot banii pe el. Să joace bine și să înjure în fiecare secundă. Problema e că nu face nimic, nu joacă nimic, nu ajută echipa. Nu poți, bă, să fii șmecher la Becali. Ăsta este adevărul. El nu are viață dezordonată ca Alibec, pe care îl afecta calculatorul. La el singurul lucru e țigara. Probabil plămânii lui nu permit, nu suportă”, a mai spus Becali la Pro X.