Evenimentul Zilei > Actualitate > Petrecere cu manele și semne obscene la un mare centru de vaccinare din România. Angajații au fost sancționați. VIDEO
Petrecere cu manele și semne obscene la un mare centru de vaccinare din România. Angajații au fost sancționați. VIDEO

Petrecere cu manele și semne obscene la un mare centru de vaccinare din România. Angajații au fost sancționați. VIDEO

Pentru că se plictiseau, trei persoane care lucrează la un centru de vaccinare din Botoșani au încins o petrecere pe acorduri de manele.

Petrecere și voie bună la cel mai mare centru de vaccinare din Botoșani. Trei angajați ai unității respective, dintre care doi asistenți, au fost sancționați după ce pe rețelele sociale au apărut mai multe filmări în care se distrează fără niciun fel de inhibiție. Pentru că lumea nu prea dădea buzna ca să se imunizeze, cei trei s-au gândit că ar fi bine să spargă monotonia și au început o petrecere cu manele.

Petrecerea cu manele, la centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoșani

Scenele au fost filmate la centrul de vaccinare amenajat la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din orașul Botoșani. O asistentă mimează versurile unei melodii după care face semne obscene. De partea cealaltă, colegul ei jonglează cu o minge de baschet și dansează. Într-o altă inregistrare apărută în spațiul public, bărbatul apare în costum de protecție cu trei trandafiri în mână, conform stirileprotv.ro.

Cei doi asistenți au atestat de liberă practică și sunt angajați pe perioadă determinată încă de la înființarea centrului de vaccinare din Botoșani, din luna ianuarie, conform sursei citate.

„Nu am discutat cu colegii noștri, dar ceea ce a apărut ne-a luat și pe noi un pic prin surprindere. Nu vreau să iau apărarea la nimeni, dar cred că erau în perioada de pauză. Au fost și sunt în continuare doi asistenți model”, a spus medicul Corina Grindei, coordonatorul respectivului centru de imunizare.

„Nu le vom mai prelungi contractele de muncă”

„O atitudine reprobabilă și, din păcate, cei care lucrează în acest centru de vaccinare nu au o etică a muncii așa cum așteaptă angajatorul și cetățenii. Nu le vom mai prelungi contractele de muncă”, a afirmat și Cosmin Andrei, primarul din Botoșani.

„M-am uitat și eu pe clipurile acelea și personal dezavuez asemenea manifestări. Nu cadrează nici cu locul în care se desfășoară activitatea aceea, nici cu statutul nostru de cadre medicale”, a comentat și Viorel Spatariu, președintele Ordinul Asistenților Medicali Botoșani.