Imagini de colecție de la nunta Simonei Halep. Sportiva a fost în formă maximă la petrecere, meniul a depășit orice așteptare. Galerie Foto

Imagini de colecție de la nunta Simonei Halep. Sportiva a fost în formă maximă la petrecere, meniul a depășit orice așteptare. Galerie Foto

Simona Halep a făcut publice imagini de la marele eveniment ce a avut loc miercuri: cununia civilă și petrecerea ce a urmat după căsătoria cu Toni Iuruc.

Simona Halep (30 de ani la data de 27 septembrie) s-a căsătorit civil, ieri, cu Toni Iuruc (42 de ani). A fost nunta anului în România, iar fosta lideră WTA a petrecut pe cinste alături de soțul ei, familie și ceilalți invitați. Simona a făcut publice și câteva poze de la marele eveniment al vieții sale. 

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută, printre alții, de Dan Bittman și Loredana Groza

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de Loredana Groza sau Dan Bittman, iar meniul a fost unul de cea mai înaltă clasă. Aproximativ 300 de invitați au avut Simona Halep și Toni Iuruc la nunta de miercuri. Printre aceștia s-au numărat Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu sau Ilie Năstase.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iată cum a arătat meniul de la nunta Simonei Halep:

 „Corner tradiţional românesc”

mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)

plăcinte Machedoneşti servite cu lapte bătut

salată de vinete servită cu ardei copţi

zacuscă de legume

piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie

piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie

platou de crudităţi

Aperitiv

scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartar.

piept de raţă cu Chutney de mango

terină de foie gras cu trufe tartar de vită cu chips de cartofi dulci

tartar de ton cu biscuiţi de miso

scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice

tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie

Peşte

peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche

piure de broccoli şi vinegretă de mango

Sarmale în foi de viţă, în foi de varză

Carne

muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel

langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură

Open bar

Şampanie Dom Perignon,

Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal, Mars Kasei