Pescobar, reclamat de Nelson Mondialu: Am fost bolnav pe pat. Intoxicație alimentară!

Pescobar, reclamat de Nelson Mondialu: Am fost bolnav pe pat. Intoxicație alimentară! Sursa foto: Paul Nicolau / facebook

Un interlop celebru susține că a făcut toxiinfecție alimentară după o masă consumată la unul dintre restaurantele lui Pescobar. Acesta a dezvăluit că el a depus o plângere, ceea ce a dus la închiderea mai multor locații de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Nelson Mondialu a declarat că el a făcut reclamație și ca urmare el i-ar fi închis cele trei restaurante Taverna Racilor lui Pescobar. Din cauza unor nereguli grave, mai multe localuri deținute de Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, au fost închise de ANPC.

Acestea includ restaurantele „Taverna Racilor” din Herăstrău, Snagov și Timișoara.

Nelson Mondialu i-a făcut plângere la ANPC lui Pescobar

Eu i-am făcut reclamație. Eu i-am închis restaurantele. Acum cinci luni, în luna mai, am făcut reclamație să se rezolve situația”, a spus Nelson Mondialul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform relatărilor, Nelson Mondialul ar fi trăit această experiență neplăcută la unul dintre localurile din Prahova.

Oamenilor, asta a fost ceva care nu merita să trăiască pe piață. Și eu vă repet. Jur! Putem să confirmăm de la hotelul din Brașov, unde recepționerul a vrut să cheme salvarea. Pentru simplul motiv că bagă un furtun să facă spălături și injecții mi-a fost frică și am zis că îmi revin eu. Atunci pot să nu am ciudă pe această locație”, a mai adăugat Nelson Mondialul.

În ceea ce privește restaurantul din Herăstrău, au fost depistate multiple nereguli. Însă, în cadrul locației din Snagov, afaceristul a afirmat că inspectorii nu au constatat decât absența autorizației de la DSP.

De asemenea, restaurantul Taverna Racilor din Timișoara a fost închis temporar. Și asta întrucât inspectorii ANPC au descoperit probleme precum alimente neconforme, morcovi deteriorați și stocarea necorespunzătoare a peștelui.

Nelson Mondialu. Sursa: Arhiva EVZ

Pescobar acuză că e ținta unui linșaj mediatic

Pescobar a susținut zilele trecute că tot ceea ce se întâmplă cu el reprezintă mai degrabă o campanie de linșaj mediatic decât o evaluare corectă a închiderii restaurantelor.

El a argumentat că soarta a 300 de angajați și a unui restaurant care generează venituri considerabile depinde în totalitate de un singur individ. Și anume, de Horia Constantinescu, președintele ANPC.

Imediat după aceste acuzații, Horia Constantinescu i-a dat replica deținătorului Taverna Racilor. El a subliniat că neregulile la restaurantele Taverna Racilor nu au nicio legătură cu afiliații politici.

Referitor la Pescobar, Horia Constantinescu recunoaște public faptul că produsele trebuiau transportate la temperatura de -18 grade Celsius. Dar susține el, că -6 grade Celsius nu reprezintă o problemă majoră pentru un aliment atât de perisabil și periculos în condiții necorespunzătoare de depozitare și procesare.