Evenimentul Zilei > Actualitate > Pericol pe DN7! Au căzut bucăţi de pământ şi piatră. Ce se întâmplă cu traficul în aceste momente. VIDEO
Pericol pe DN7! Au căzut bucăţi de pământ şi piatră. Ce se întâmplă cu traficul în aceste momente. VIDEO

Pericol pe DN7! Au căzut bucăţi de pământ şi piatră. Ce se întâmplă cu traficul în aceste momente. VIDEO

Pericol pe DN7! Au căzut bucăţi de pământ şi piatră. Circulaţia se desfăşoară cu greutate pe o singură bandă, anunţă CNAIR.
Pericol pe DN7. Circulaţia pe Drumul Naţional 7, în apropiere de localitatea Toc din judeţul Arad, se desfăşoară pe o singură bandă.  Potrivit CNAIR, a avut loc o cădere masivă de pământ, arbuşti şi bolovani.

Pericol pe DN7. Au fost blocate cele două benzi după cum se poate observa din imagini.

UPDATE Circulaţie rutieră problematică pe DN7, în judeţul Arad, în urma unei alunecări de teren. Bucăţi de pământ şi piatră au căzut pe carosabil / CNAIR: La această oră, traficul se desfăşoară pe jumătate de cale | FOTO, VIDEO

Căderile de pământ şi arbori în zonă  s-au datorat precipitaţiilor din ultima perioadă şi a instabilităţii versantului de pe DN7.Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, prin Districtul Săvârşin, a început lucrările de eliberare a şoselei.  Astfel încât traficul să fie redeschis pe ambele benzi ale DN 7 până la lăsarea întunericului, se precizează în comunicatul CNAIR.

Pericol pe DN7. Se lucrează în continuare pentru eliberarea

Potrivit DRPD, în acest moment se circulă îngreunat, pe jumătate de cale, pe DN 7 Toc – Săvârșin. Echipajele Districtului Săvârșin și ale autorităților locale lucrează în continuare pentru eliberarea carosabilului.

Circulaţie rutieră problematică pe DN7, în judeţul Arad, în urma unei alunecări de teren. Bucăţi de pământ şi piatră au căzut pe carosabil / CNAIR: La această oră, traficul se desfăşoară pe jumătate de cale

Pericol pe DN7.  Alunecările de teren sunt în apropiere de localitatea Toc

„Ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă şi a instabilităţii versantului de pe DN 7 km 450+600. În apropiere de localitatea Toc, judeţul Arad. Pe partea dreaptă, au început de vineri după-amiază să cadă cantităţi de pământ şi arbori care au culminat astăzi, în jurul orei 12.00, cu o altă cădere masivă de pământ, arbuşti şi bolovani.
Sursa foto: ISU Arad
Pericol pe DN7.  Administratorul drumului – DRDP Timişoara, prin Districtul Săvârşin, cu sprijinul autorităţilor şi a antreprenorilor locali s-au mobilizat astfel încât, până la lăsarea întenericului, traficul să fie redeschis pe ambele benzi. La această oră, 14.30, circulaţia se desfăşoară pe jumătate de cale”, a transmis CNAIR, într-un anunţ de presă, potrivit celor relatate de aradon.