Hoții care i-au spart casa lui Gabi Bădălău au scăpat foarte ușor după ce au fost prinși și anchetați. Ei nu vor sta după gratii, pentru că au fost plasați de instanță în arest la domiciliu. Pentru o perioadă de 60 de zile. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu s-a trezit cu casa spartă în luna iunie a anului trecut. A fost păgubit de aproximativ 80.000 de euro. Bunuri în valoare totală de 30.000 de euro și ceasuri de 50.000 de euro.

Hoții care i-au spart casa lui Gabi Bădălău s-au dat de gol

În luna august, cei care au dat spargerea au fost prinși de polițiști. Ei au mers la o casă de amanet și au încercat să comercializeze două ceasuri de lux. O angajată a casei respective și-a dat seama că are de-a face cu obiecte foarte valoroase și a alertat poliția. Hoții au fost arestați, dar paguba nu a mai fost recuperată în totalitate.

Gabi Bădălău a fost căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, fostă componentă a trupei Exotic. După trei ani de mariaj, cei doi s-au despărțit, iar resentimentele au dus divorțul în atenția publicului.

Mesaj disperat al Claudiei Pătrășcanu

„Sunt acea mamă disperată care se judecă într-o instanță pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care speră să facă dreptate, ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu. Toți cei care mă cunoașteți în toți acești ani, ca om public, mamă, care vedeti mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scapă de acești oameni care spun peste tot că mă vor în pământ.” Scria Claudia Pătrășcanu, anul trecut, pe Facebook.

„Nu pot pune, încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și mă abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul căsniciei, și nu numai, si din tot ce trăiesc acum, gândindu-mă doar la copii”. Mai afirma Claudia.