Evenimentul Zilei > Actualitate > Bebino, șeful Clanului Sportivilor, petrecere în arest la domiciliu, în plină pandemie
Bebino, șeful Clanului Sportivilor, petrecere în arest la domiciliu, în plină pandemie

Bebino, șeful Clanului Sportivilor, petrecere în arest la domiciliu, în plină pandemie

Bebino, șeful Clanului Sportivilor, a organizat o petrecere în arest la domiciliu, în plină pandemie. Polițiștii din Călărași au fost chemați să intervină pentru a opri bairamul.

Bebino, unul dintre șefii Clanului Sportivilor, a organizat o petrecere în timp ce era în arest la domiciliu. Bairamul a fost oprit de mascații de la Poliția Călărași. Mai mulți vecini ai interlopului au sunat la 112 și au reclamat faptul că din casa lui Bebino, pe numele lui din buletin Marius Alecu, se aude muzica dată la maxim, potrivit Cancan.

Petrecere spartă de mascați, acasă la Bebino

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție care a descoperit că, în imobil, era organizată o petrece la care participau 17 persoane. Pentru a face față situației, în zonă au ajuns mai multe echipaje de la Acțiuni Speciale și de la Jandarmerie.

„La data de 11 ianuarie, polițistii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat. La momentul sosirii echipajelor de poliție, au fost identificate 17 persoane. De asemenea, ulterior, au mai fost identificate încă 12 persoane care au participat la eveniment anterior intervenției”, transmit cei de la Poliția Călărași.

Pe numele unuia dintre participanți, polițiștii au întocmis un dosar penal pentru că a folosit artificii din categoria F3. De asemenea, cele 17 persoane au fost sancționate cu 55.000 de lei pentru încălcarea normelor care se referă la pandemia de coronavirus.

Bebino, în arest la domiciliu, dădea petrecere

Acum un an, mai exact pe 22 ianuarie 2020, Curtea de Apel București a decis plasarea lui Marius Alecu în arest la domiciliu. El a fost arestat pentru un conflict pe care l-a avut cu un alt interlop. Cel mai probabil a fost un conflict legat de întâietatea clanurilor pe anumite teritorii, spun surse oficiale din Poliția Capitalei.

După ce a fost trimis în spatele gratiilor, în urma unui scandal de proporții, Bebino a contestat decizia. Magistrații i-au acceptat cererea și a fost plasat în arest la domiciliu, fapt care a stârnit îngrijorare în lumea interlopă.

De la ce a început scandalul

La începutul lui 2020, în cartierul Tei Toboc din Capitală, Cezar Petcu l-a atacat cu sabia pe Bebino. Scandalul a izbucnit după ce Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani. Locul de întâlnire a fost în zona Tei – Toboc.

Joe, fost boxer, însoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce Bebino a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

În incident, Bebino l-a rănit grav, pe unul din tabera adversă. Șeful Sportivilor a fost atacat, la rândul lui, de Cezar Petcu – Joe, și şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon.  După ce a fost externat, Bebino a fost reținut.