Evenimentul ZileiActualitateHoții din „Singur acasă” chiar există. Cei mai ghinioniști spărgători

Hoții din „Singur acasă” chiar există. Cei mai ghinioniști spărgători

Hoții din „Singur acasă” chiar există. Cei mai ghinioniști spărgători
Hoții din „Singur acasă” chiar există. Doi spărgători din Marea Britanie au fost prinși după ce au apelat poliția din casa din care furau.

Hoții din „Singur acasă” chiar există! Iar asta i-a costat libertatea. În timpul unui jaf, comis în Marea Britanie, în Staffordshire, cei doi bărbați au sunat din greșeală la poliție.

„Sunt cei mai ghinioniști hoți din lume”, a spus un ofițer al poliției, care i-a comparat pe infractorii cu cei doi spărgători de case din prima serie a filmului „Singur acasă”, conform jurnaliștilor americani de la CNN.

Hoții din „Singur acasă” chiar există. În Marea Britanie

În timp ce comiteau jaful, unul dintre bărbați s-a așezat pe telefon și a format din buzunar numărul 999 (numărul din Marea Britanie pentru situații de urgență). Astfel, unul dintre operatori a putut asculta cum s-a desfășurat întreaga operațiune. El a alertat forțele de ordine care au intervenit și i-au arestat pe marii ghinioniști.

Situația i-a amuzat și pre reprezentanții forțelor de ordine, care au văzut multe de-a lungul timpului, dar nu s-au mai lovit de un astfel de caz demn de film. „Cred că tocmai i-am arestat pe cei mai ghinioniști spărgători din lume.

În timpul unui jaf, unul dintre hoți s-a așezat pe telefonul mobil din buzunar și a sunat la 999”, a scris inspectorul-șef John Owen pe contul de Twitter. La postarea respectivă el a postat și o secvență din filmul „Singur acasă”. Este vorba despre un GIF care îl înfățisează pe Mev.

Cât de proști au fost hoții. Gagul din „Singur acasă”, repetat în realitate

În celebra peliculă, cei doi spărgători de case sunt interpretați de Joe Pesci și Daniel Stern. „Am primit un apel în care erau descrise faptele lor, până în momentul în care ofițerii au ajuns și i-au arestat”, a mai scris John Owen.


Ce lovituri se mai dau în timp de pandemie. Patru hoți au furat 700 de kilograme de brânză

Casa lui Paulo Rossi, spartă de hoți. Ce obiect important a dispărutAccesează: