Evenimentul Zilei > Actualitate > Pe urmele lui Dani Mocanu. Încă un manelist are probleme cu legea
Pe urmele lui Dani Mocanu. Încă un manelist are probleme cu legea

Pe urmele lui Dani Mocanu. Încă un manelist are probleme cu legea

Condamnat la doi ani de închisoare cu executare, manelistul Doru Columbianu a ajuns la penitenciar, după ce a fost reținut de poliție.

După Dani Mocanu, cunoscut pentru problemele pe care le are cu poliția, un alt manelist a încălcat legea. De această dată este vorba despre Doru Columbianu, pe numele său real Doru Marin, un bucureștean care a fost condamnat în două procese diferite, pentru furt și pentru infracțiuni la regimul rutier. Astfel, pe numele său, judecătorii au emis două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel dintâi a fost emis de Judecătoria Cornetu, la începutul anului, după ce manelistul a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier. Al doilea mandat a fost emis în luna iulie de Judecătoria Buftea pentru o a doua condamnare la șase luni de închisoare, pentru furt.

Cântărețul de manele era dat în urmărire generală, iar polițiștii au reușit să-l prindă în apropierea unui centru commercial situate pe Șoseaua Chitila. Oamenii legii au organizat o pândă, iar după ce l-au prins l-au transportat direct la închisoare, la Penitenciarul Rahova. Doru Marin va rămâne în carantină timp de 21 de zile, înainte de a fi închis alături de ceilalți deținuți.

Comunicatul Poliției Capitalei

Poliția Capitalei a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă prinderea manelistului Doru Columbianu, arătând că acesta a fost depistat pe o stradă din Sectorul 1.

„Ieri, 08.12.2020, polițiști ai Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în baza unor informații obținute, au depistat pe o stradă din sectorul 1 un bărbat, în vârstă de 32 de ani, împotirva căruia a fost emis un mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, la începutul anului, de către judecătoria Cornetu, fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, în luna iulie a.c., Judecătoria Buftea a emis un mandat de executarea a pedepsei închisorii pe numele celui în cauză, acesta fiind condamnat la 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Bărbatul a fost încarcerat”, se arată în comunicatul de presă transmis de Poliția Capitalei.