După Dani Mocanu, cunoscut pentru problemele pe care le are cu poliția, un alt manelist a încălcat legea. De această dată este vorba despre Doru Columbianu, pe numele său real Doru Marin, un bucureștean care a fost condamnat în două procese diferite, pentru furt și pentru infracțiuni la regimul rutier. Astfel, pe numele său, judecătorii au emis două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel dintâi a fost emis de Judecătoria Cornetu, la începutul anului, după ce manelistul a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier. Al doilea mandat a fost emis în luna iulie de Judecătoria Buftea pentru o a doua condamnare la șase luni de închisoare, pentru furt.

Cântărețul de manele era dat în urmărire generală, iar polițiștii au reușit să-l prindă în apropierea unui centru commercial situate pe Șoseaua Chitila. Oamenii legii au organizat o pândă, iar după ce l-au prins l-au transportat direct la închisoare, la Penitenciarul Rahova. Doru Marin va rămâne în carantină timp de 21 de zile, înainte de a fi închis alături de ceilalți deținuți.

Comunicatul Poliției Capitalei

Poliția Capitalei a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă prinderea manelistului Doru Columbianu, arătând că acesta a fost depistat pe o stradă din Sectorul 1.

„Ieri, 08.12.2020, polițiști ai Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în baza unor informații obținute, au depistat pe o stradă din sectorul 1 un bărbat, în vârstă de 32 de ani, împotirva căruia a fost emis un mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, la începutul anului, de către judecătoria Cornetu, fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, în luna iulie a.c., Judecătoria Buftea a emis un mandat de executarea a pedepsei închisorii pe numele celui în cauză, acesta fiind condamnat la 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Bărbatul a fost încarcerat”, se arată în comunicatul de presă transmis de Poliția Capitalei.