Evenimentul Zilei > Politica > Patru maşini de lux incendiate la Constanţa
Patru maşini de lux incendiate la Constanţa

Patru maşini de lux incendiate la Constanţa

Pompierii militari ai ISU Dobrogea au intervenit astăzi dimineaţă pentru stingerea unui uriaş incendiu care a distrus patru autoturisme de lux. Pompierii spun că ar putea fi o acţiune intenţionată. Poliţiştii cercetează cazul.

La sosirea pompierilor pe strada Dumbrava Roşie din centrul Constanţei, „flăcările se manifestau violent la patru autoturisme”. Incendiul a izbucnit la o maşină în valoare de 80.000 de euro, s-a produs o explozie iar motorina s-a scurs spre autoturimele vecine, cuprinse imediat de flăcări. Trei maşini au ars în totalitate, a patra, în valoare de 100.000 de euro, parţial. Forţele de intervenţie au acţionat mai bine de o jumătate de oră pentru stingerea incendiului şi pentru a împiedica extinderea flăcărilor la alte două autoturisme. 

În timp ce ISU Dobrogea informează că „din primele cercetări, cauza probabilă pare a fi o acţiune intenţionată”, proprietarii maşinilor, oameni de afaceri din Constanţa, susţin că nu au duşmani. Cel la maşină căruia a izbucnit incendiu face parte dintr-o familie controversată de afacerişti, implicată în mai multe dosare de contrabandă şi evaziune fiscală. Serviciul de Investigaţii Criminale Constanţa efectuează cercetări pentru a lămuri adevarata cauză a izbucnirii incendiului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.