Patru mașini angrenate într-un accident rutier, în Mamaia. Sunt victime

Patru mașini angrenate într-un accident rutier, în Mamaia. Sunt victime

Șase persoane, între care doi copii, au fost implicate, la Mamaia, duminică, într-un accident rutier în care au fost angrenate patru autovehicule. Au fost trimise mai multe echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a se stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc incidentul rutier.

Accident rutier cu doi răniți

În urma carambolului din stațiunea Mamaia, au rezultat mai multe victime, conform Radio Constanța.

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a suferit un traumatism toracic și a fost dus la spital, a precizat  purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa (SAJ Constanța), medicul Diana Claudia Tatarici.

Potrivit ISU Constanța, în accidentul rutier au fost implicate patru autoturisme. Carambolul s-a produs în dreptul hotelului Oxford din Mamaia, la fostele bariere de la intrarea în stațiunea Mamaia.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fața locului au intervenit o ambulanță SMURD B2 (doar cu asistent medical) Fripis, un echipaj moto Fripis si o ambulanță SAJ (Serviciul Județean de Ambulanță).

O persoană rănită a refuzat deplasarea la spital

În accidentul rutier au fost implicate șase persoane, respectiv patru adulți și doi copii.

Uneia dintre victime echipajul SMURD (Serviciul Mobil de Urgențe, Reanimare și Descarcerare) B2 i-a acordat îngrijrii medicale la fața locului, persoana în cauză refuzând ulterior să se mai deplaseze la spital.

”La fața locului, echipajul SMURD B2 a acordat îngrijrii medicale unei alte victime, aceasta refuzând ulterior transportul la spital.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Niciuneia dintre persoanele implicate în accident nu îi este pusă viața în pericol.

Accident în Mamaia

Foto: Arhiva EVZ