Evenimentul Zilei > Monden > Pastramă și Mazăre, mixul verii în materie de nunți. Petreceri „cu de toate”, după gratii sau la țară
Pastramă și Mazăre, mixul verii în materie de nunți. Petreceri „cu de toate”, după gratii sau la țară

Pastramă și Mazăre, mixul verii în materie de nunți. Petreceri „cu de toate”, după gratii sau la țară

Pastramă și Mazăre, mixul verii în materie de nunți

Povestea de dragoste dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-a dezvoltat într-un mod accelerat. Cei doi s-au cunoscut într-un show de televiziune, s-au plăcut, au pus punct relațiilor în care erau implicați la acea vreme, iar duminică, 7 iulie, s-au și căsătorit.

Fără Salam

Soții Pastramă și-au unit destinele într-o comună din Caraș Severin, apoi într-o ceremonie penticostală. Petrecerea de după a avut loc într-un restaurant exclusivist din Capitală, cu 350 de invitați. Cei doi îndrăgostiți și-au exprimat sentimentele de iubire și, în acleași timp, de dispreț, în fața camerelor de filmat de la o emisiune celebră și, cu aceeași nonșalanță, au dezvăluit recent și câți bani au strâns la nuntă. Suma care le-a rămas la finalul parangheliei este de 93.000 de euro.

Oana Roman, Cătălin Moroșanu, Adelina Pestrițu, Kamara și Fizz – Bogdan Croitoru s-au numărat printre persoanele publice prezente la nunta soților Pastramă. Florin Salam s-a lăsat așteptat, dar nu a mai onorat cu prezența.

Și-a pus coroană pe cap

Ținutele lui Brigitte și Florin Pastramă au atras ca un magnet atenția invitaților. Nici nu avea cum să fie altfel, din moment ce fosta doamnă Năstase, aflată la cea de-a patra căsătorie, a purtat o coroană foarte strălucitoare.

La Mazăre au lipsit socrii

Nunta lui Radu Mazăre și a Roxanei Mihalache a contrastat cu cea a soților Pastramă. Dacă foștii concurenți de la „Ferma” au oferit un spectacol strident, fostul primar al Constanței a fost doar cu gândul la showurile pline de culoare pe care le organiza pe vremuri.

„Salvamarul” nu a mai avut de ales. Miercuri, 10 iulie, s-a cununat în penitenciarul Rahova, noua sa casă, pentru următorii 9 ani.

Roxana a avut o ținută simplă. Ea a purtat o rochie de culoare crem, cu bretele foarte subțiri, de lungime medie și o pereche de pantofi de culoare roșie.

La eveniment au participat doar rudele fostului primar, iar părinții Roxanei au fost marii absenți. Mirii nu au avut inel de logodnă sau verighete.

Nașa, numitorul comun

Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, a avut săptămâni de foc. Ea a fost nașa ambelor cupluri și a reușit să jongleze perfect printre toanele lui Brigitte și restricțiile lui Radu Mazăre. Ea a ținut cont de cerințele finilor ei și a mulțumit g pe fiecare în parte.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.