El începe să-și ducă mâinile de-a lungul corpului decedatului. Gura omului mort pare să se deschidă larg înainte ca gâtul să se încline în față și corpul său rigid se mișcă şi încearcă să se îndrepte.  Numai albul ochilor omului poate fi văzut când pare să se uite în jur iar gura rămâne deschisă.  

Totul se transformă în urale, strigăte și rugăciuni în timp ce flutură mâinile în aer.  Dar "învierea miraculoasă" a fost ridiculizată și criticată și a condus chiar la urmărirea penală a pastorului Lukau.  Companiile funerare care se presupune că au fost implicate în acțiunea în cauză spun că au fost manipulate și că sunt compensate pentru prejudiciul suferit.

Kings and Queen Funeral Service – cei care au livrat mașina funerară – au emis o declarație pe Facebook cu câteva zile în urmă.  Ei au  spus că ar dori să se "distanțeze de presupusa înviere a decedatului".

Avocatul Mafu, care reprezintă cele trei companii funerare, a declarat la o conferință de presă că poliția a fost invitată să investigheze pentru că "cele trei saloane funerare doresc să se distanţeze de evenimentele care au avut loc la Alleluia Ministries".  Avocatul adaugă, de asemenea, că "în niciun moment nici una dintre cele trei case de înmormântare nu a avut acest cadavru stocat în morgă".  

 În timp ce această "înviere" a fost în mare parte condamnată de grupuri religioase, unii s-au îndreptat către social media pentru a împărtăși partea amuzantă a lucrurilor.  „Provocarea  învierii“ a început on-line. Contul Instagram "Barstool Sports" a distribuit videoclipul despre așa-zisa înviere, primind 1,5 milioane de vizualizări și mii de comentarii în primele 12 ore.

Un spectator șocat a adăugat: "Acest tip tocmai l-a resuscitat pe tipul ăsta mort."  Un altul a spus: "Tipul ăsta a reușit să-și țină respirația. Impresionant. "  Cineva a fost întrebat: "De ce spui că a murit în timp ce tipul ăsta era în viață?". titrează dailystar.

 

Te-ar putea interesa și: