Evenimentul ZileiActualitatePariorii au mizat pe alegerile parlamentare din 2020. Cine s-a îmbogățit

Pariorii au mizat pe alegerile parlamentare din 2020. Cine s-a îmbogățit

Pariorii au mizat pe alegerile parlamentare din 2020. Cine s-a îmbogățit
Alegerile parlamentare din 6 decembrie nu au atras atenția pariorilor, prea puțini fiind cei care au mizat pe rezultatul acestui scrutin. Cei mai mulți au preferat competițiile sportive.

Doar un sfert dintre cei care și-au încercat norocul și s-au încumetat să mizeze pe rezultatul de la alegerile parlamentare, au ghicit numele partidului câștigător, PSD. Cei mai mulți, la fel ca și majoritatea liderilor politici, au mizat pe PNL, partidul care a obținut cel de-al doilea scor. E drept că au mai fost și „amatori” care au pus pariuri pe USR, sperând că acest partid va face o surpriză și va da peste cap toate pronosticurile.

Cu toate acestea, reprezentanții caselor de pariuri nu se pot lăuda că au avut încasări foarte mari de pe urma acestui tip de pariuri. Foarte puțini dintre jucători au avut opțiuni politice, iar majoritatea celor care totuși au pariat pe câștigătorul alegerilor parlamentare au completat, pe același bilet, cu meciuri de fotbal din campionatul intern și internațional.

„Chiar dacă mulți dintre cei care au pariat pe câștigătorii alegerilor au pierdut, câștigurile caselor de pariuri au fost unele derizorii, pentru că foarte puțini oameni au fost interesați să parieze în zona politică. Iar cei care au facut-o, au combinat biletele și cu evenimente sportive”, a declarat Doru Gheorghiu, reprezentant Exprogame, patronatul organizatorilor, producătorilor si exploatatorilor de jocuri de noroc, citat de gândul.ro.

Casele jocuri nu renunță la pariurile politice

Conform sursei citate, Doru Gheorghiu a explicat că, în România nu există interes pentru acest tip de pariuri, așa cum se întâmplă în alte țări, de exemplu, în Marea Britanie, unde s-au făcut pariuri, de-a lungul vremii, nu doar pe rezultatele politice ci și pe data morții reginei.

Reprezentantul Exprograme a explicat că, în România, cu toate că pariurile politice nu sunt la mare căutare, cel mai probabil casele de jocuri vor continua să speculeze alegerile sau alte evenimente de acest fel, chiar dacă nu se așteaptă la câștiguri mari. O vor face deoarece nici nu au nimic de pierdut de pe urma acestui tip de jocuri de noroc.

Ca și până acum, majoritatea celor care pariază au optat, în contiunare, pentru clasicele competiții sportive pe care le cunosc mai bine și unde preferă să-și plaseze pariurile.

 


Accesează: