Evenimentul Zilei > Sport > Pariuri pentru partida România – Norvegia din Liga Națiunilor
Pariuri pentru partida România – Norvegia din Liga Națiunilor

Pariuri pentru partida România – Norvegia din Liga Națiunilor

România joacă la București cu Norvegia în penultimul meci din Liga Națiunilor, o partidă importantă pentru tricolori mai degrabă la capitolul moral și pentru procesul de reconstrucție a unei echipe cu viitor în fotbalul internațional. (P)

După eșecul cu Islanda și implicit ratarea calificării la Euro 2020, România are de parcurs un drum nou, iar fiecare partidă este relevantă.

Întâlnirea cu Norvegia poate fi în același timp o revanșă după înfrângerea de la Oslo, scor 4-0 în favoarea gazdelor. Totuși, la pariuri online, Norvegia este din nou favorită pentru victorie. Pasionații de pariuri pot alege însă multe alte variante pentru pariuri România – Norvegia din oferta pentru Nations League de pe unibet.ro

România a câștigat o singură dată în fața Norvegiei, în anul 1981 (1-0 la București). În rest, statistica întâlnirilor directe indică două înfrângeri și 4 rezultate de egalitate. În prezent, în grupa sa din Liga Națiunilor, Echipa Națională de Fotbal a României ocupă locul 3, cu doar 4 puncte.

Adversara de duminică seară, Norvegia, se clasează pe locul 2, având 9 puncte, la fel ca liderul grupei, Austria.

România vine după o victorie în meciul cu Belarus (5-3), însă este vorba despre un amical cu un adversar nu tocmai valoros. În schimb, echipa de fotbal a țării noastre a acumulat înfrângeri în serie cu Islanda, Norvegia și Austria. România ar avea nevoie de un rezultat pozitiv acum, pentru a consolida trendul pozitiv, startul reconstrucției unei echipe care să performeze în viitor.

Pariuri România – Norvegia: trei ponturi din oferta agenției Unibet

1. Norvegia câștigă cel puțin o repriză

Chiar dacă sigur vrei ca România să obțină un rezultat favorabil, ar putea fi inspirat un pariu mai pragmatic, bazat pe forma bună și pe valoarea superioară a echipei Norvegiei. La Unibet se poate paria pe faptul că oaspeții vor câștiga cel puțin o repriză – deci nu neapărat meciul! – la o cotă foarte bună: 1.60. În patru din cele cinci meciuri oficiale din anul 2020, România a pierdut cel puțin o repriză.

Se așteaptă un meci deschis la București, ofensiv, dar Norvegia ar putea să își dovedească statutul de echipă cu valoare mai mare măcar în jumătate din partidă. Astfel, merită încercat un astfel de pariu cu super cotă pe unibet.ro.

2. Ambele echipe marchează în România – Norvegia

Este foarte probabil să avem parte de un meci cu multe goluri, căci ambele echipe obișnuiesc să atace, iar România a dovedit în ultima perioadă vulnerabilități semnificative în defensivă. Speranța legată de cel puțin un gol înscris de gazde vine din jocul bun în atac din meciul cu Belarus, când echipa lui Mirel Rădoi a punctat de 5 ori.

De asemenea, Norvegia ar putea juca relaxat la București, căci vine după rezultate foarte bune inclusiv în fața României – a câștigat lejer la Oslo în acel 4-0.

În toate cele 5 meciuri oficiale jucate în anul 2020, România a primit gol. Mai exact, o medie de 2 goluri / meci! În acest context, pariul pe faptul că ambele echipe înscriu în România – Norvegia poate fi unul inspirat, mai ales că Unibet propune pentru această selecție o cotă foarte generoasă – 1.77.

3. Cel puțin 2 goluri marcate de Norvegia

Dacă analizăm toate statisticile, am putea spune că este foarte tentant pariul pe mai mult de 1.5 goluri marcate de Norvegia la București. În primul rând, în meciul tur a fost ploaie de goluri în poarta oaspeților. Acum, aceștia au șansa să continue seria foarte bună de jocuri: Norvegia a înscris de 11 ori în cele 4 meciuri din Liga Națiunilor disputate până în prezent.

Cu Erling Haaland, atacantul din Budesliga, în ofensiva norvegienilor, sunt mari șanse ca nordicii să marcheze mai mult de un gol la București. Să nu uităm că România a încasat 3 goluri inclusiv în partida amicală pe care a câștigat-o cu Belarus. Acum, din defensiva noastră vor lipsi Vlad Chiricheș, Mihai Bălașa, Dragoș Grigore și Andrei Burcă, deci problemele din apărare sunt foarte probabile. La Unibet, un pariu pe cel puțin 2 goluri reușite de Norvegia are cotă 2.18.