Evenimentul Zilei > Actualitate > Alexandru Rafila este suspect de coronavirus. Soția liderului PSD a fost testată pozitiv
Alexandru Rafila este suspect de coronavirus. Soția liderului PSD a fost testată pozitiv

Alexandru Rafila este suspect de coronavirus. Soția liderului PSD a fost testată pozitiv

Soția lui Alexandru Rafila a fost confirmată cu coronavirus, iar medicul se află în izolare, în așteptarea rezultatului său.

Medicul Alexandru Rafila a intrat în izolare, după ce soţia sa a fost testată pozitiv cu coronavirus. Potrivit unor surse din PSD, Alexandru Rafila se află în izolare, după ce soţia sa s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta şi-a făcut testul pentru COVID şi aşteaptă rezultatul, conform Agerpres.

Devenit foarte cunoscut în timpul pandemiei

Alexandru Rafila urmează să fie propus de PSD pentru funcţia de premier. El a fost prezent duminică, în ziua alegerilor, la sediul central al partidului. Rafila a deschis lista PSD la Camera Deputaţilor.

Alexandru Rafila, nume devenit foarte cunoscut în acest an, odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, a intrat în politică și s-a alăturat Partidului Social Democrat. Cei de la PSD vor să-l propună pentru postul de premier, dar șansele de-a fi validat sunt nule, în condițiile în care social-democrații nu formează majoritate cu alte partide pentru a intra la guvernare. Acolo unde, se pare, va ajunge alianța PNL-USR-PLUS-UDMR.

Ciolacu vorbea despre patru nume, până la urmă s-a decis asupra lui Rafila

„Noi aşteptăm rezultatele oficiale şi din acel moment aşteptăm respectarea Constituţiei şi preşedintele să cheme partidele la consultări. Am să le propun colegilor miercuri sau joi cel târziu, în funcţie de cum vor fi anunţate rezultatele finale, ca să mergem la Cotroceni cu domnul Alexandru Rafila pentru funcţia de premier”, spunea Marcel Ciolacu, liderul PSD, despre varianta aleasă pentru funcția de prim-ministru.

Înaintea acestor declarații, Ciolacu vorbea despre patru nume pe care le are în vedere pentru a fi propuse în funția de premier al României. vem patru nume pentru funcția de premier: domnul Grindeanu, domnul Tudose, domnul Dâncu și domnul Rafila. Urmează să discutăm în interiorul partidului. Decizia mea clară, e că eu nu voi fi una dintre nominalizări. Vom vedea miercuri, în interiorul partidului, care este nominalizarea de premier”, declara Marcel Ciolacu.