Atac în parcarea unui mall din Constanța. O femeie a fost înjunghiată de soț. Video

Atac în parcarea unui mall din Constanța. O femeie a fost înjunghiată de soț. Video Femeie înjunghiată Constanța. Sursa: Captură video

O femeie a fost înjunghiată în parcarea Vivo Mall din Constanța, iar bărbatul presupus autor al atacului a părăsit locul și este acum căutat de poliție.

Femeie înjunghiată în Constanța. A reieșit că cel care a atacat-o ar fi chiar soțul femeii, cu care se află în plin proces de divorț. Incidentul a avut loc vineri, pe data de 29 septembrie 2023, în jurul orei 11.40. În urma agresiunii, femeia a suferit răni grave, dar care nu i-au pus în pericol viața.

Femeie înjunghiată în parcarea unui mall din Constanța

Am fost solicitați să intervenim la o persoană care prezintă plagi, la centrul comercial Vivo. Persoana este conștientă, asistată medical de Smurd C și Smurd B”, declară ISU Dobrogea.

Femeia a primit îngrijiri medicale pe loc și a fost transportată la Spitalul de Urgență Constanța pentru examinări suplimentare. Aceasta venise la cumpărături, dar nu a mai apucat să intre în centrul comercial pentru că a fost înjunghiată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea a furnizat detalii cu privire la identitatea agresorului, confirmând că este vorba despre soțul său, de vrea să divorțeze. Autoritățile de poliție desfășoară acum căutări pentru a-l identifica și aduce în fața justiției.

Femeie înjunghiată de soț în Târgu Jiu

Vara aceasta, o femeie din Târgu Jiu a fost înjughiată cu un cuțit de către soțul ei, după ce ea i-a comunicat intenția sa de a divorța. Cearta intensă între cei doi a escaladat, iar într-un moment de furie, soțul a înjunghiat-o.

Vecinii au susținut că cearta a continuat timp de câteva minute, cu refuzul bărbatului de a ajunge la o înțelegere, conflictul s-a agravat rapid.

În cele din urmă, acesta a folosit un cuțit pentru a o înjunghia pe femeie în coapsa piciorului drept. Femeia a reușit să sune serviciul de urgență 112 și mai multe echipaje de intervenție au sosit la fața locului.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, în timp ce poliția l-a reținut pe bărbatul de 34 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, sub acuzația de violență în familie, și a emis un ordin de protecție în favoarea victimei.