Divorț în showbiz. Diferențele dintre ei și-au spus cuvântul

Divorț în showbiz. Diferențele dintre ei și-au spus cuvântul Sursa foto: Dreamstime

Divorț în showbiz. Un celebru cuplu s-a despărțit după 8 ani de căsnicie. Cei doi s-au certat o perioadă lungă de timp pentru custodia copilului lor. Ea va plăti pensia alimentară.

Divorț în showbiz. Halle Berry și Olivier Martinez s-au despărțit după 8 ani de căsnicie. Actrița este cea care va plăti pensie alimentară de 8.000 de dolari, pe lună.

Halle Berry și Oliver Martinez au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cu toate astea, diferențele dintre ei și-au spus cuvântul. Ei s-au certat pe custodia fiului lor, Maceo-Robert, în vârstă de doar 9 ani.

Custodia va fi una comună. Actrița a decis să accepte și plata pensiei alimentare pentru a scăpa de probleme. Ea este nevoită să plătească aproximativ 5% din orice venit pe care îl primește.

Ne puteți urmări și pe Google News

Legat de motivele separării, cele două staruri au invocat „diferențe ireconciliabile”, potrivit CNN.

Halle Berry și Olivier Martinez

Sursa foto: Facebook

Alt divorț în showbiz

În urmă cu 7 zile, și Britney Spears a anunțat că divorțează de soțul său, Sam Asghari. Artista și actorul de 29 de ani s-au căsătorit în iunie 2022, după cinci ani de relație. Cu toate astea, el a acuzat-o pe vedetă de infidelitate.

„După şase ani de dragoste şi angajament unul faţă de celălalt, eu şi soţia mea am decis să ne încheiem călătoria împreună. Ne vom păstra dragostea şi respectul pe care îl avem unul pentru celălalt şi îi doresc tot ce e mai bun pentru ea întotdeauna”, a transmis Sam Asghari pe Instagram.

Asghari a depus actele oficiale pentru divorț, invocând „diferențe ireconciliabile” și specificând data separării ca fiind 28 iulie 2023. Acesta solicită sprijin financiar de la soția sa.

Avocatul lui Asghari, Neal Hersh, a declarat că situația financiară a cuplului trebuie clarificată. Cei doi au semnat un contract prenupțial strict care protejează averea artistei. Surse apropiate cuplului au declarat că Britney va ceda și că îi va da bani.

„Britney îi va scrie un cec lui Sam și asta va fi tot”, au spus sursele apropiate.

„Există multe afirmaţii potrivit cărora Sam Asghari contestă contractul prenupţial şi ameninţă că o va exploata pe fosta sa soţie cu videoclipuri. Cu toate acestea, toate aceste afirmaţii sunt false, deoarece nicio intenţie negativă nu a fost vreodată îndreptată către ea şi nici nu va fi vreodată. Sam a susţinut-o şi o va susţine întotdeauna”, a declarat reprezentantul lui Asghari, Brandon Cohen pentru The Hollywood Reporter.