Evenimentul ZileiActualitatePanică în parcarea unui supermarket bucureștean. Trecătorii, amenințați cu pușca

Panică în parcarea unui supermarket bucureștean. Trecătorii, amenințați cu pușca

Panică în parcarea unui supermarket bucureștean. Trecătorii, amenințați cu pușca
Un bărbat cu o pușcă în mână a creat panică în parcarea unui supermaket din sectorul 6 al Capitalei. El a îndrept arma către clienții magazinului amenințând că îi împușcă. Doar intervenția rapidă a jandarmilor a făcut să nu se producă o tragedie.

Panică în parcarea unui supermarket bucureștean. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate potrivit martorilor, îi provoca pe trecători. În cele din urmă acesta a fost imoblizat de jandarmi și condus la secția de Poliție.

„Parcarea unui supermarket din sectorul 6 al Capitalei. Mai mulți oameni se îndreaptă panicați spre echipajul de jandarmi care se afla în zonă și anunță că, în parcarea magazinului, un bărbat amenință cu pușca oamenii. Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ținând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători.

Era în stare de ebrietate și, probabil, își imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el ‘personajul principal’. Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat și, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre o pușcă de panoplie. Bărbatul a fost condus la secția de Poliție unde urmează să se stabilească care este încadrarea penală pentru fapta ‘personajului principal'”, se arată într-un comunicat transmis de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

 


Accesează: