Consumaţi OUĂ și PORTOCALE, nu veţi regreata. Este o dietă care DEPĂŞESTE toate aşteptările

Consumaţi  OUĂ și PORTOCALE, nu veţi regreata. Este o dietă care DEPĂŞESTE toate aşteptările

Ouăle și portocalele sunt resursa unei multitudini de minerale şi vitamine prețioase. Portocalele sunt bogate în vitamine și păstrează imunitatea. Oul de găină este o colecție de minerale și substanțe nutritive, cum ar fi: 9 b, beta caroten, cu A, K, D, H. Vă prezentăm paşii pe care trebuie să-i urmaţi în săptămâna de dietă.

Ce trebuie ştiut, oul nu este numai abundent în vitamine, sunt şi multe minerale fără  de care organismul  nu poate funcționa la parametrii normali:  seleniu, crom, fier, fluor, iod, potasiu, magneziu, sare, calciu, fosfor, clor și altele. Acesta este redus în carbohidrați, astfel încât oul face parte din categoria elementelor alimentare, cu care este posibil să scapi de grăsimea depozitată.

Potrivit ragusanews, cu dieta formată din ouă pierzi 5 kg într-o săptămână. Un mic dejun cu ouă contribuie la scăderea în greutate, deoarece acesta oferă un mai mare sentiment de saţietate și un aport ridicat de proteine. Iar un pahar cu suc de portocale sau fructul în sine completează, formând un tamdem perfect.

Este o dieta indicată numai pentru cei care trebuie să piardă foarte puține kilograme și se bucură de o excelentă sănătate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dieta pentru O SĂPTĂMÂNĂ:

Luni:

Micul dejun – o portocală și 2 ouă fierte.

Prânz – două portocale, 150 g de salată de legume și verdeață cu oţet balsamic, 150 g de piept de pui făr piele fiert.

Cină – 150 g de piept de pui fiert, spanac, 2 ouă fierte, tari, portocală

Marți:

Micul dejun – o portocală și 2 ouă fierte, tari.

Prânz – 200 g de salată de legume și verdeață cu oţet de mere, conopidă fiartă, 150 g de piept de pui fiert, peşte fiert.

Cină – 2 ouă fierte, tari, ţelina, grapefruit, 200 g de salată de legume și verdeață, o felie de pâine prăjită.

Miercuri: 

Micul dejun – o  portocală și 2 ouă fierte, tari.

Prânz – o felie de pâine prăjită, o roșie, 50 g brânză degresată sau 200 g salată de castraveți, 150 g de piept de pui fiert sau grătar  cu pulpă de miel.

Cină – 150 g de piept de pui fiert, spanac, roşii,2 ouă fierte, tari, portocale.

Joi:

Micul dejun – o  portocală și 2 ouă fierte, tari.

Prânz – portocale pe săturate sau 200 g brânză degresată, 200 g legume fierte.

Cină – 200 g de salată de legume, 150 g de piept de pui fiert, 2 ouă fierte, tari.

Vineri:

Micul dejun – o  portocală și 2 ouă fierte, tari.

Prânz – 2 ouă fierte, tari și oricare legumă fiartă.

Cină – 150 g de pește fiert, o portocală, 150 g de salată de legume.

Sâmbătă:

Micul dejun – o portocală și 2 ouă fierte.

Prânz – portocale pe săturate sau 150 g carne fiartă și 3 roșii.

Cină – 200 g de salată de legume și 150 g le piept de pui fiert.

Duminică:

Micul dejun – o portocală și 2 ouă fierte tari.

Prânz – o portocală, 200 g legume pregătite la aburi, 150 g de piept de pui fiert.

Cină – 200 g salată de legume și 150 g de piept de pui fiert.

Ce mai trebuie să ştiţi

Această dietă implică un consum zilnic de aproximativ 800 de calorii și, ca regulă de bază, prevede: nu continuați după o perioadă de 7 zile. Nu înlocuiți alimentele interzise. Nu beți alcool. Nu adăugați alte alimente. Nu mâncați nimic între mese.  Beți cel puțin două litri de apă pe zi. Cafeaua, ceaiurile din plante (fără zahăr) și băuturile dietetice sunt permise. Nu consumați pâine și paste făinoase. Utilizați îndulcitorul în loc de zahăr.

Este o dietă foarte restrictivă, hiperproteică, cu conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați.  Este una dintre acele diete denumite „cetogenă“, adică să se asigure că pierderea de lichid și excesul de greutate, deoarece fiind slaba în carbohidrati organismul este obligat să recurgă la rezervele de zahăr, deci nu este recomandat pentru cei care suferă de probleme hepatice și / sau renale.