Evenimentul Zilei > Politica > Oreste îi dă decisiva lui Dan Barna. „Rămâneți lângă președintele Iohannis”
Oreste îi dă decisiva lui Dan Barna. „Rămâneți lângă președintele Iohannis”

Oreste îi dă decisiva lui Dan Barna. „Rămâneți lângă președintele Iohannis”

Oreste Teodorescu cere simpatizanților USR-PLUS să voteze cu Klaus Iohannis.

Până de curând un susținător declarat al ideologiei useriste, cunoscutul jurnalist nu mai crede în șansele candidatului Dan Barna la alegerile prezidențiale. Oreste este ultima voce din spațiul public care trece de partea actualului șef al statului, Klaus Iohannis.

Implicat în această bătălie politică, Oreste încearcă să-i convingă pe votanții „raționali” ai lui Dan Barna că drumul spre Palatul Cotroceni rămâne pavat doar pentru pașii lui Iohannis.

Iată mesajul integral cu care Oreste Teodorescu lovește în „rațiunea” electoratului userist:

„Gând adresat cu prietenie celor raționali din USR-PLUS: nu irosiți votul din primul tur! Rămâneți lângă președintele Iohannis, adunați cele aproximativ 13 procente ale candidatului vostru cu cele aproximativ 46% ale primului plasat în preferințele electoratului și înțelegeți că am putea spulbera împreună «Ciuma Roșie» din primul tur! (…) Altfel, veți înregistra un eșec usturător neintrând în turul al doilea… România are nevoie de  un arc guvernamental stabil, născut din alianța PNL, USR&PLUS și PMP (…) Orice alt calcul devine utopic și nu face altceva decât să dea nesperatul balon de oxigen PSD-ului și anexei sale Pro România (…) Și, deși înțeleg că nu aveți o relație prea bună cu Dumnezeu, sper din toată inima să vă lumineze mințile și să decideți ce este mai bine pentru o Românie normală!”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: