Evenimentul Zilei > Actualitate > Orban, mesaj pentru familiile îndoliate de tragedia de la Piatra Neamț
Orban, mesaj pentru familiile îndoliate de tragedia de la Piatra Neamț

Orban, mesaj pentru familiile îndoliate de tragedia de la Piatra Neamț

Premierul Ludovic Orban se declară „şocat” de tragedia care a avut loc la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ şi transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi.

„Am fost şocat de vestea acestei tragedii care s-a produs în Piatra Neamţ. Transmit condoleanţele mele familiilor îndoliate. Transmit respectul meu pentru medicul erou care a dat dovadă de un curaj şi un spirit de sacrificiu deosebit în încercarea de a salva pacienţii în momentul izbucnirii incendiului”, a afirmat Orban, duminică dimineaţă.

El a precizat că după ce a aflat de eveniment a luat imediat legătura cu şefii de instituţii implicaţi în gestionarea situaţiei pentru a se informa în legătură cu măsurile care s-au luat.

Președintele Klaus Iohannis a ieșit imediat după tragedie și a transmis un mesaj către familiile victimelor de la Spitalul Județean din Piatra Neamț. 

Imaginile de la Spitalul Județean din Piatra Neamț fac înconjurul lumii, presa internațională deja relatând cazul care ne-a îngrozit, imaginile din Iadul de la Piatra Neamț fiind grăitoare. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: