Evenimentul ZileiActualitateOpulență în stil mafiot, după ce au ieșit din închsioare. Infractorii, celebrați cu „program de revelion”

Opulență în stil mafiot, după ce au ieșit din închsioare. Infractorii, celebrați cu „program de revelion”

Opulență în stil mafiot, după ce au ieșit din închsioare. Infractorii, celebrați cu „program de revelion”
Eliberarea din închisoare a doi mafioți napoletani a fost prilej de mare celebrare pentru prietenii și familiile infractorilor. Celor doi condamnați li s-a pregătit un spectacol opulent, desprins parcă dintr-un program artistic de revelion.

Ieşirea din închisoare a doi capi ai unui clan mafiot a fost prilej de mare sărbătoare, cu focuri de artificii în Napoli, informează sâmbătă mass-media din Italia, citate de AFP.

Giovanni Illiano, 48 de ani şi Silvio De Luca, 41 de ani, şi-au ispăşit pedepsele de 8 şi respectiv 10 ani de închisoare, pentru infracțiuni violență, trafic de droguri și șantaj.

S-au dat singuri de gol

În cartierul de baruri din Monterusciello, în vestul oraşului Napoli, mai mult de o sută de rude şi prieteni îi aşteptau joi seara pentru o sărbătoare cu şampanie, jocuri de lumini şi focuri de artificii.

Pentru această reîntoarcere în fieful lor – cunoscut pentru traficul său de droguri – a fost angajat un interpret de cântece populare napoletane, iar acesta a dedicat numeroase cântece mafioţilor aflaţi încă în spatele gratiilor, subliniază presa italiană.

Evenimentul, documentat cu fotografii şi înregistrări video postate pe reţelele sociale, face obiectul unei anchete a poliţiei.


Accesează: