Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat joi că cei 29 de primari social-democrați din județ nu sunt de acord cu cererea de demisie a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al partidului.

„Mai avem încă puțin de discutat. Am avut o întâlnire cu primarii PSD din județul Bihor, ei toți sunt pentru a încerca să facem liniște în partid, nu sunt de acord cu cererea de demisie a președintelui și doresc să rămânem la guvernare și să continuăm punerea în aplicare a programului de guvernare, inclusiv această reformă în justiție de care țara aceasta are nevoie ca să revenim la normalitate”, a declarat, joi președintele PSD Bihor, Ioan Mang, întrebat care este mandatul cu care va merge la ședința CExN de vineri.

Liderul județean a adăugat că decizia finală a organizației va fi luată în cursul acestei zile și s-a declarat convins că poziția membrilor Biroului Politic Județean va fi identică cu cea a primarilor.

„Am mai discutat cu o parte din membrii Biroului Permanent care sunt plecați și nu pot participa azi, de la orele 14.00, dânșii reprezintă mai mult de 30% din Biroul Permanent, și au aceeași poziție. Sunt convins că și ceilalți care azi vor fi prezenți la Birou vor avea aceeași poziție. Biroul Permanent va da mandatul și este reprezentativ, 29 de primari plus Biroul Permanent”, a precizat Ioan Mang, conform Mediafax.

Te-ar putea interesa și: