Ofițerul Paul Alexandru Pașcalău (foto) s-a spânzurat vineri dimineața în jurul orei 7.00. Deși strada Clinicilor este foarte circulată, nimeni nu și-a dat seama că tânărul era decedat, din cauza poziției ciudate în care se afla cadavrul. Martorii susțin că Alexandru Pașcalău era întins pe burtă și că în prima fază au crezut că acesta era beat și că dormea, deoarece lângă cadavru erau două doze de bere goale.

”Am mers spre clădirea în care funcționează Unitatea de Primire a Urgențelor și m-am întors după 30 de minute. Bărbatul era tot acolo în poziție nemișcată”, le-a spus polițiștilor, clujeanul care a sunat la numărul de urgență 112, în jurul orei 8.30, pentru a anunțat tragedia.

Polițiștii susțin că locotenentul Alexandru Pârcălab a escaladat un gard de aproape patru metri înălțime după care a vrut să se spânzure cu cureaua de la pantaloni. Ulterior, pentru că nu a reușit cu cureaua, Pârcălab a folosit câteva cabluri pe care le-a găsit în curtea Spitalului Județean, cu care s-a spânzurat de un pom.