Obama este celebru pentru discursurile sale în care umorul era la ordinea zilei. Fostul președinte chiar a reușit să devină viral după ce a susținut ultima cină cu corespondenții presei de la Casa Albă. Momentul în care Obama lasă microfonul să cadă la finalul discursului a rămas memorabil și a fost copiat de mii de ori de atunci. Deși nu mai este președinte, Obama continuă să-și păstreze acelasi stil dezinvolt și amuzant chiar și astăzi.

În această notă, fostul președinte a fost invitat la emisiunea lui James Corden, dar în regim online, pe Zoom. S-a lăsat cu un dialog savuros, Dar și cu dezvăluiri din partea lui Obama. Mai exact, acesta a povestit care a fost primul lucru care l-a interesat când și-a preluat mandatul, dar și răspunsul pe care l-a primit.

Obama, preocupat de soarta extratereștrilor. A întrebat unde sunt ținuți

Astfel, fostul președinte a întrebat unde este laboratorul în care sunt ținuți extratereștrii și OZN-ul acestora. „Când vine vorba de extratereștri, există câteva lucruri pe care pur și simplu nu ți le pot spune în direct”, a glumit fostul președinte în episodul de luni al emisiunii „Late Late Show” cu James Corden, după ce Reggie Watts a întrebat dacă Obama „are o teorie „despre rapoartele recente despre obiecte zburătoare neidentificate”.

Obama a continuat: „Adevărul este că, atunci când am preluat funcția, am întrebat: „Există vreun laborator undeva unde ținem exemplarele extraterestre și nava spațială? ” Și au făcut un pic de cercetare, iar răspunsul este nu”, a dezvăluit acesta.

Ce zice de video-urile cu OZN-uri confirmate de Pentagon

Totuși, Obama a recunoscut că videoclipurile OZN-urilor care se ridică prin cer, care au scăpat pe internet, sunt într-adevăr reale – și deocamdată inexplicabile.

„Dar ceea ce este adevărat – și de fapt vorbesc serios aici – există imagini și înregistrări de obiecte pe cer care nu știm exact ce sunt”, a spus Obama. „Nu putem explica modul în care s-au mișcat, traiectoria lor. Nu aveau un model ușor de explicat”

 

În aprilie, Departamentul Apărării a confirmat că imaginile unui obiect intermitent, în formă de piramidă, în timpul zborului, sunt legitime și au fost surprinse de personalul marinei în 2019.