Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman -mărturisiri complete despre REVOLUȚIE ,,CELE MAI CUMPLITE MOMENTE din viața mea…M-au marcat iremediabil! “
Oana Roman -mărturisiri complete despre REVOLUȚIE ,,CELE MAI CUMPLITE MOMENTE din viața mea…M-au marcat iremediabil! “

Oana Roman -mărturisiri complete despre REVOLUȚIE ,,CELE MAI CUMPLITE MOMENTE din viața mea…M-au marcat iremediabil! “

În această dimineață, Oana Roman și-a lansat oficial BLOG-ul în prezența familiei, dar și a prietenilor. Evenimentul organizat de Ranevents a fost găzduit de Gargantua D’oro, iar printre personalitățile care i-au fost alături Oanei s-au numărat : Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa, actorul Dragoș Moștenescu sau Roxana Gabor-Iliescu.

Oana este o prezență activă în spațiul public, trăindu-și viața în lumina reflectoarelor de mai bine de 20 de ani. Am decis să fac un review site-ului numai după ce voi verifica conținutul, astfel încât să fiu obiectiv ,,Nu va fi un blog despre lifestyle sau fashion. Este un blog personal, am fost martor al unor evenimente istorice și unice, un martor tăcut care s-a hotărât să vorbească”, precizează Oana.

Vedeta a avut dreptate, este un blog personal care abordează toate temele de interes: un blog interesant pentru mămici, pentru femei, dar și pentru publicul larg. Prima postare care mi-a atras atenția a fost despre REVOLUȚIA din decembrie 1989. Puțini sunt cei care s-au gândit prin ce clipe grele a trecut copilul Oana Roman, la doar 13 ani, când toată viața ei s-a îndreptat spre o nouă direcție ,, Mulți m-au invidiat și au considerat că duc o viață roz, în puf. Tata devenise Prim Ministru. În realitate, au fost cele mai cumplite momente din viața mea. Eram un copil singur, într-o viață pe care nu și-o dorea.” . Continuarea articolului o găsiți aici.

Blog-ul Oanei este ca o carte de vizită completă a vedetei pe care o știm din emisiunile de prime-time, o carte de vizită a unui om care are experiențe de viață ce merită citite.