Psihologul Oana Lis arată fanilor săi, pe Facebook, primele imagini de la cabinetul său oficial. Potrivit cancan.ro, la vârsta de 40 de ani, Oana Lis s-a pus cu burta pe carte și devine serioasă pe zi ce trece în ceea ce face. Ea a absolvit  Masterul în Psihologie, în cadrul Universității Hyperion din București.

”Am luat 8.80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândra de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați. În timp ce eu dădeam licența, Viorel băga la păcănele”, a scris Oana pe Facebook.

În mai puțin de un an de la absolvire, Oana Lis și-a deschis propriul cabinet de psihologie. Și, de fericire, și-a anunțat imediat ”pacienții” de pe rețelele de socializare. „La cabi! Va astept! Nu stiu in ce pozitie trebuia sa stau sa iasa scrisul drept!”, a postat Oana Lis.

Pacienții deja își fac programări. Doritorii nu au întârziat să apară. Fanii au felicitat-o și au cerut detalii despre locul și programul acesteia.