Evenimentul Zilei > Monden > Oana Lis, impresionată până la lacrimi de soțul ei, Viorel Lis. Cum își răsfață soția fostul primar general
Oana Lis, impresionată până la lacrimi de soțul ei, Viorel Lis. Cum își răsfață soția fostul primar general

Oana Lis, impresionată până la lacrimi de soțul ei, Viorel Lis. Cum își răsfață soția fostul primar general

Oana Lis a povestit cum a reușit Viorel Lis să o facă să se simtă specială, cu câteva vorbe pe care i le-a spus la începutul zilei și care au marcat-o profund.

Viorel Lis (77 de ani) știe să-i atingă soției sale, Oana Lis (42 de ani), coarda sensibilă. Cu câteva vorbe, fostul primar general al Capitalei i-a înseninat ziua parteneri sale. Care s-a destăinuit pe rețelele de socializare. Viorel Lis nu trece printr-o perioadă fastă. Are probleme mari de sănătate și se mișcă din ce în ce mai greu. În plus, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru că se află în grupa de risc, stă mai mult în casă.

Oana Lis, impresionată de complimentele pe care le-a primit de la Viorel Lis

În aceste condiții, soția fostului politician are mult mai multe treburi. Și este lăudată pe Viorel Lis, pentru că se descurcă excelent.

„Azi m-a minunat Vio că mi-a zis așa impresionat că am devenit o femeie puternică. Care face, rezolvă lucruri. Situații. M-am bucurat că m-a validat. M-am simțit și mai puternică pentru că m-a văzut el așa.

Gândiți-vă că omul ăsta mă cunoaște de când eram o fată de 19 ani traumatizată, care plângea pe stradă, care tresărea și se speria la orice voce ridicată, care se simțea cea mai orfană fată de pe lumea asta, care țipa noaptea speriată în somn, care nu știa să se descurce și să fie puternică pentru că nimeni nu o învățase asta”, a spus Oana Lis pe contul de Facebook.

Planurile pe care și le face cuplul

Nu cu mult timp în urmă, Oana Lis a vorbit despre un subiect mai puțin plăcut. Ea a dezvăluit că Viorel Lis se gândește la înmormântarea sa. „Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubească și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut.”, afirma Oana Lis.