Oana Lis este virală pe TikTok! Asta grație unui filmuleţ mai vechi cu ea, potrivit România TV. Subiectul e simplu: îşi pregătea un sandwich cu pâine, şorici și smântână. Vedeta nu s-a putut abţine şi a luat o gură din el.

”Mi-a făcut poftă și mie filmulețul, chiar sunt la dietă și este destul de chinuitor. Așa că-mi pare rău pentru cei care au văzut filmulețul și erau la dietă. Cine are vârsta mea știe când apăruseră fabricile de pâine turcească. Aveau așa niște zimți pe dedesubt și bine, mâncam parizer cu unt, era un deliciu. Ce creveți, ce homari?!”, a recunoscut fosta secretară a soțului său.

”Eu nu prea stau pe Tik Tok, sincer. Viorel e fan Tik Tok, îmi mai trimite și el filmulețe. Mi se pare super tare că sunt pe Tik Tok, pe YouTube, deși eu nu am postat nimic. Sunt chestii haioase pe care eu le-am filmat în trecut”, a mai adăugat Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis este virală pe TikTok. Îi satistiface toate mofturile lui Viorel Lis: „Nu este nicio rușine”

Oana Lis se declară extrem de îngăduitoare şi îi satisface toate plăcerile partenerului său Viorel. Doamna Lis a dezvăluit faptul că fostul edil a suferit mai multe atacuri cerebrale. Acesta a rămas cu sechele grave: nu mai poate să vorbească acum cursiv pentru că articulează greu cuvintele şi obosește repede.

Septuagenarul a recunoscut că e pasionat de jocurile de noroc. Pentru a-i da o stare zen, Oana a condus kilometri buni ca să-și ducă partenerul de viață la o sală de jocuri.

Deși a rămas cu sechele după atacurile cerebrale, Lis câștigă la păcănele

„A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să aibă biletele. Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușine, oamenii de acolo au fost destul de drăguți cu noi.

Este o plăcere controlată. Își permite și el. Atunci când ai avut mii de oameni în subordine, nivelul tău de adrenalină este foarte crescut. Nu poți brusc să te apuci de grădinărit. Am mers o dată pe săptămână acolo, am prin și ninsoarea. Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut și un bilet de 200 de lei pe care l-a câștigat.

În același timp este un mod în care eu verific că el gândește ok, calculează. Calculez și nivelul cognitiv în funcție de asta. Și doctorul mi-a spus să îl las să joace pentru că îi pune creierul în mișcare”, a mai spus Oana Lis.

Sursă foto: Facebook Oana Lis