Pandemia și vârsta nu l-au lecuit de viciu. Viorel Lis își joacă pensia la păcănele

Pandemia și vârsta nu l-au lecuit de viciu. Viorel Lis își joacă pensia la păcănele Sursa foto: EVZ

Profitând de ziua frumoasă de toamnă și de ultimele ore înainte de introducerea noilor restricții, de către autorități, soții Oana și Viorel Lis au mai dat o raita prin sălile de jocuri.

Cunoscut împătiumit al jocurilor de noroc, în special al păcănelelor, Viorel Lis nu a ratat ocazia și a jucat câteva mâini într-o sală de jocuri, unde a mers însoțit de Oana, soția sa. Echipat regulamentar, cu mască de protecție sanitară care să-l protejeze de COVID, fostul primar general, acum în vârstă de 76 de ani, s-a instalat în fața unui aparat, sperând că va lua potul cel mare la păcănele.

„Rar mai joc acum la păcănele, din motiv că mă deplasez greu. Am toate bolile din lume: la cap, diabet și la nivelul picioarelor. Le am amorțite până la genunchi. Dacă mă vede cineva mergând pe stradă, zice că sunt beat. Iau 30 de pastile pe zi”, spunea la un moment dat Viorel Lis, conform cancan.ro.

Deși are multe probleme de sănătate, ceea ce-l plasează în categoria persoanelor vulnerabile, Viorel Lis lasă deoparte temerile legate de o posibilă infectare cu noul coronavirus ori de câte ori are în program o vizită la o sală de jocuri. Și cum nu se mai poate deplasa la fel de ușor, fostul primar merge la sala de jocuri mult mai rar decât o făcea în trecut, când spunea că și-a pierdut averea la păcănele. Acum, depinde foarte mult de soția sa, Oana Lis, care îi este alături de mai bine de 20 de ani și care îl supraveghează cu atenție, ca să nu piardă prea mult.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îmi place foarte mult că Viorel are autocontrol şi nu joacă foarte mult. E o plăcere pentru el, nu joacă sume mari, e doar o distracţie, dar una cumpătată. În ziua respectivă nu a câştigat, dar îi era şi lui dor să joace. Altă plăcere nu prea are”, spunea într-un alt interviu Oana Lis, cu înțelegere pentru viciile soțului său.

De altfel, păcănelele nu sunt singurul viciu al fostului primar general, el fiind pasionat și de pariurile sportive. De regulă pariază pe jocurile de fotbal, tenis, handbal și baschet. Pariurile le plasează, pentru el, soția sa, Oana, care se poate deplasa mult mai ușor.

Această pasiune, pentru pariuri, a căpătat-o și datorită faptului că își petrece toată ziua în fața televizorului, privind competițiile sportive.