Evenimentul Zilei > Monden > Oana Lis are fani exigenți. Detaliul pentru care s-a trezit cu reproșuri
Oana Lis are fani exigenți. Detaliul pentru care s-a trezit cu reproșuri

Oana Lis are fani exigenți. Detaliul pentru care s-a trezit cu reproșuri

Un ochi avizat a observat că selfiul vedetei arată o imperfecțiune.

Cu o postare pe rețelele de socializare, Oana Lisa și-a atras multe critici. Este vorba despre un selfie în care apare ea și Viorel Lis, partenerul ei, fost primar general al Capitalei. Unii „urmăritori” ai Oanei au constatat că, atunci când și-a dat cu ruj, și-a depășit puțin conturul buzelor. Iar criticii nu s-au sfiit să-i dea sfaturi.

„Fă ceva în legătură cu aplicarea rujului ! Arată nașpa rău/ Presupun că este nouă modă, să aplici pe lângă buze cu ruj…omiterea conturului/ Șterge-te de ruj, că te ai mâzgălit! ?”, au fost câteva dintre mesajele primite de Oana Lis, conform cancan.ro.

Oanal Lis a devenit psihoterapeut, după ce a absolvit două facultăți și a urmat cursuri de profil și vrea să se axeze în acest domeniu. „Eu în ultimii ani am făcut psihologie, dezvoltare personală și am învățat că trebuie să fiu eu bine cu mine…

Credeam că este egoism să mă iubesc pe mine, să mă pun pe mine pe primul loc, credeam că e un lucru rău să fiu furioasă. Este o stare foarte, foarte normală. Trebuie să știi să îți reglezi singură stările… În ultimii patru ani am investit 20.000 de euro în educația mea”, spunea Oana într-un interviu acordat pentru casino-magazine.ro.

În ceea ce privește relația cu Viorel Lis, ea afirma că are conflicte legate de deserturi: „Între mine și Viorel este război pe dulciuri. Cred că e ultima lui dorință, să mă vadă pe mine gătind. El m-a cucerit, mă ducea la cele mai scumpe restaurante, el m-a învățat prost, să mănânc la restaurant. Nu credeam că o să stau atâta timp cu Viorel. Când pleca bunica mea la târg, îmi lăsa treabă de făcut și eu aveam diferiți băieți și îi chemam la mine.”

Altfel, Oana Lis nu se dă în vânt după gătit. „Sunt gospodină doar la televizor, mai fac chestii ușoare. Cumpăr mâncare de la catering, o încălzesc.”

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: