Evenimentul Zilei > Monden > Somniferul Viorel Lis. Dezvăluirile Oanei: „Mă adoarme în două minute!”
Somniferul Viorel Lis. Dezvăluirile Oanei: „Mă adoarme în două minute!”

Somniferul Viorel Lis. Dezvăluirile Oanei: „Mă adoarme în două minute!”

În pragul Crăciunului, Oana Lis și-a pus sufletul pe tavă, povestind cum reușește soțul ei de 75 de ani, fost edil al Capitalei, să o adoarmă în nopțile în care insomnia nu îi dă pace.

Ea a mai evocat câteva dintre cele mai dure amintiri legate de sărbătorile de iarnă, de pe vremea când era o copilă.

Oana Lis a mărturisit că, de-a lungul anilor, relația dintre ea și Viorel Lis a devenit una de „codependență”: „Orice ar fi, chiar dacă suntem certați, suntem dependenți unul de celălalt.

De exemplu, eu nu prea pot să adorm, iar el stă în camera cealaltă. Atunci, îl sun pe telefon să vină să doarmă cu mine. După ce mă ia în brațe, adorm în două minute!”

Vedeta a mai dezvăluit că primul Crăciun „așa cum se cuvine” l-a trăit abia în urmă cu cinci ani, în compania unor prieteni: „Din păcate, am făcut parte dintr-o familie disfuncțională. Eram de nivel mediu, părinții mei aveau o discotecă de care se ocupau, dar, din păcate, tatăl meu bea, mă bătea, de sărbători era tot timpul ceartă”.

Tristele destăinuri nu s-au oprit aici. Soția fostului primar a adăugat că nu are amintiri cu bradul de Crăciun și că sărbătorile erau mai fericite când se ducea la bunica sa, unde mai primea câte o portocală, câte o ciocolată.

”Nu îmi aduc aminte să îmi fi dorit ceva și să fi primit. La 30 de ani, mi-am cumpărat singură un urs de pluș. N-am avut o copilărie fericită”.