Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă din România face noi dezvăluiri șocante: ”Bătălia nu a luat sfârșit. Sper ca soţul meu să nu rămână Motanul Încălţat”
O vedetă din România face noi  dezvăluiri șocante: ”Bătălia nu a luat sfârșit. Sper ca soţul meu să nu rămână Motanul Încălţat”

O vedetă din România face noi dezvăluiri șocante: ”Bătălia nu a luat sfârșit. Sper ca soţul meu să nu rămână Motanul Încălţat”

Anamaria Prodan nu iartă nimic! Impresara a făcut noi acuzații neașteptate la adresa lui Reghe. Antrenorul este la un pas să fie renegat de familie.

Anamaria Prodan este din ce în ce mai dezamăgită de acțiunile făcute de încă soțul ei în acte, Laurențiu Reghecampf . Impresara  a sperat ca Reghe să realizeze ce a pierdut, dar acum a ales să facă acuzații dure.

”Sper ca soțul meu să nu rămână Motanul Încălțat, căci încet-încet ți se comandă și cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuiești. Începi să execuți ordine, începi să faci rău familiei, copiilor, faci familia de râs, te faci de râs după o viață de muncă! Deja lumea te râde şi te strigă ‘Ursul păcălit păcălit de larvă‘”, a scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Impresara a mărturisit că Reghe și-a pătat grav imaginea din cauza iubitei lui, Corina Caciuc, iar viața profesională se destramă într-un ritm accelerat.

”Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce. Este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor. Adevărul este că toți greșim în viață, dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală”, a mai transmis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, pregătită să câștige războiul

„Laurenţiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos.

Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la faţă, chiar ciudat pot spune, faptul că toată ţara râde, că toți bărbații povestesc, mulți se bucură, toţi își dau coate şi mustăcesc, faptul că aștepta să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc, după ce a intrat în biserică și a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că, încet-încet, copiii îl uita sau vor să-l uite, mânioşi şi rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei şi şi-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în faţa țării (…) din cel mai mândru și mai strălucitor Soare care exista pe Pământ a ajuns cea mai firavă rază”, spune Anamaria Prodan.

Impresara a mai mărturisit și că nu se aștepta ca fostul soț să aleagă această tipologie de femeie și că este șocată de noul stil de viață pe care și l-a ales.

foto: instagram.com/anamariaprodanreghecampf

„Eu nu m-am uitat către lumea asta de proastă factură. Mereu am râs de astfel de fătuci. Le spuneam şi jucătorilor să nu se uite spre aşa ceva!

Noi am crezut că Reghe se va trezi, dar nu mai e cazul. Mi-aş dori să se trezească, dar pentru el, pentru imaginea lui. Este foarte dureros că după 16 ani în care ai construit atâtea… Noi am fost o echipă indestructibilă, de temut.

Eu aşa am văzut drumul nostru după ce ne-am regăsit. Veneam amândoi după căsnicii eșuate, asta ne-a ajutat.

M-am trezit într-o realitate cruntă, dar am înţeles că alegerile foarte ieftine se plătesc foarte scump! Fiecare îşi trăieşte viaţa cum crede de cuviinţă. Eu am gândit viaţa lui Reghecampf într-un alt fel. Se pare, însă, că soţul meu gândeşte altfel de foarte mulţi ani”, a declarat Anamaria Prodan., potrivit România TV.