Evenimentul Zilei > Actualitate > O ţară întreagă e cu sufletul la gură!  Mama a fost găsită moartă, fiul de 4 ani, dispărut
O ţară întreagă e cu sufletul la gură!  Mama a fost găsită moartă, fiul de 4 ani, dispărut

O ţară întreagă e cu sufletul la gură!  Mama a fost găsită moartă, fiul de 4 ani, dispărut

Dispariţia unui băiețel în vârstă de patru ani ține întreaga ţară cu sufletul la gură.

Ultima oară a fost văzut cu mama lui, DJ de profesie, în Sicilia,  pe 3 august. Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit după cinci zile, în circumstanțe suspecte, lângă un stâlp de înaltă tensiune, într-o pădure (foto).

Danielle Mondelo, soțul Vivianei și tatăl lui Gioele a scris: „Îmi iubesc fiul. Vreau să-l găsesc. Ajutați-mă să-mi găsesc fiul!”

Viviana Parisi, DJ din Sicilia, în vârstă de 43 de ani și băiețelul ei, Gioele, au dispărut după ce femeia i-a spus soțului că face un drum până la Messina să-și cumpere pantofi. Bărbatul le-a mărturisit jurnaliștilor că soția lui căzuse în depresie, accentuată de izolarea din timpul stării de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus. Dar tot el și prietenii spun că „n-ar fi făcut rău unei muște”.

Acum s-a declanşat o cursă incredibilă cu mobilizare maximă pentru a-l găsi pe băiatul de patru ani dispărut.

Viviana Parisi, un DJ în vârstă de 43 de ani, a fost văzută ultima dată în dimineața zilei de 3 august, urcând peste o pasarelă  a autostrăzii din Sicilia, după o coliziune rutieră minoră.

Un martor spune că era cu un copil, altul spune că era singură

Trupul ei a fost găsit cinci zile mai târziu într-o pădure din apropierea orașului Caronia, întins la poalele unui stâlp  de înaltă tensiune. O fotografie a mamei cu zâmbetul ei larg, care îl îmbrățișează pe Gioele, ilustrează actualizările ale mass-media asupra cazului.

Image

Procurorul Angelo Cavallo, care conduce ancheta, a declarat că echipa sa nu a fost încă în măsură să excludă moartea accidentală, sinuciderea sau omorul. Dacă a fost un accident, poliția spune că băiatul s-ar fi rătăcit și s-a pierdut. Dacă Parisi a fost ucisă, poate că ar fi fost răpit.

Potrivit examenului anatomo-patologic, femeia a murit probabil acolo unde i s-a găsit trupul. Cadavrul ei nu avea răni vizibile – deși un braț a fost rupt în mai multe locuri,  iar starea de descompunere a cadavrului a făcut imposibilă stabilirea dacă Viviana Parisi a fost sugrumată.

Salvatore Scaffidi, pădurar a declarat„Este o zonă plină de tufișuri, multă vegetație. E greu de controlat, nu doar pe teren, ci și de sus, din elicopter, dar vom continua să căutăm copilul”, informează thelocal.it.