Evenimentul Zilei > Monden > O româncă face ravagii! Este inclusă în „topul celor mai frumoase soții de fotbaliști”
O româncă face ravagii! Este inclusă în „topul celor mai frumoase soții de fotbaliști”

O româncă face ravagii! Este inclusă în „topul celor mai frumoase soții de fotbaliști”

Un fotomodel din România a intrat în ochii presei internaționale și a nominalizat-o recent în „topul celor mai frumoase soții de fotbaliști”.

Este vorba despre Andreea Sasu, în vârstă de 30 de ani, originară din Pașcani, și este un fotomodel de succes. Aceasta a trăit și a lucrat mulți ani în orașul Milano, unde presa locală a inclus-o în acest top select.

Din 2017, românca trăiște o adevărată poveste de dragoste cu Riccardo Saponara (28 de ani), mijlocaș ofensiv care aparține de Fiorentina și în ultimul sezon a fost împrumutat la Lecce. Acesta fusese catalogat, cu nouă ani în urmă, drept o mare speranță a fotbalului din Italia, bifând 22 de selecții la echipa de tinerei a „Squadrei Azzurra”.

Cum a ajuns în Italia și cu ce creator de modă celbru s-a iubit

Andreea Sasu este fotomodel, dar ea lucrează și ca PR specialist în Peninsulă. Este pasionată și de kick-boxing, a absolvit studii în marketing și publicitate în România, după care s-a mutat din țară, în 2010.

În urmă cu câțiva ani, Andreea Sasu a fost obesrvată și pe „sticlă”. Românca s-a numărat printre „ispitele” din emisiunea „Insula tentațiilor”. „Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze.

 

View this post on Instagram

 

Without stupid people we would have no one to laugh at . ‘take time to thank a stupid person for their contribution…’ #✌

A post shared by Andreea Sasu (@andreeasasu90) on

Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”, declara ea în urmă cu ceva timp.

„Mănânc mult şi nu mă abţin de la nimic”

Odată ajunsă în Italia, Andreea s-a angajat într-un restaurant, unde a lucrat pe post de chelenriță. Apoi, a participat la mai multe casting-uri, și așa a început să intre în atenția agențiilor de modeling.

După ani, românca a prezentat pentru branduri precum Dolce&Gabbana sau Roberto Cavalli. A avut o relație de dragoste chiar și cu celebrul creator de modă Philipp Plein, dar și cu motociclistul Andrea Iannone.

„Ştiu că sunt femei care spun că e genetică treaba. Dar la mine chiar aşa e. Mănânc mult şi nu mă abţin de la nimic. Deseori mănânc mai mult decât logodnicul meu. Îmi lipsesc foarte mult mâncărurile din România, cele pe care le face mama.

Însă am şi un antrenor personal. Fac sport trei ore pe săptămâna, iau lecţii şi de kick-boxing cam de două ori pe săptămâna, dar asta o fac pentru apărarea personală. Ca orice femeie care ţine la frumuseţe, merg la saloanele de înfrumuseţare”, mai spunea ea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: