Evenimentul Zilei > Monden > ȘOC în lumea mondenă. Celebrul designer Philipp Plein a PĂRĂSIT-O pe Andreea Sasu! Cum arată noua sa iubită MODEL – Foto Galerie INCENDIARĂ
ȘOC în lumea mondenă. Celebrul designer Philipp Plein a PĂRĂSIT-O pe Andreea Sasu! Cum arată noua sa iubită MODEL – Foto Galerie INCENDIARĂ

ȘOC în lumea mondenă. Celebrul designer Philipp Plein a PĂRĂSIT-O pe Andreea Sasu! Cum arată noua sa iubită MODEL – Foto Galerie INCENDIARĂ

Renumitul designer de modă Philipp Plein a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie alături de noua sa iubita, Morgan Brittany Osman.

Tânăra este de ocupaţie model, cât şi vedetă TV în America, fiind cunoscută deja după apariţiile sale în reality show-ul Bad Girls Club. Înainte de a se afişa în public cu Morgan Brittany Osman, Philipp Plein a avut o relaţie cu modelul de origine română, Andreea Sasu. Românca a avut o relaţie de doar câteva luni cu designerul german.

De asemenea, modelul român a confirmat în luna aprilie, despărţirea sa de renumitul designer. "Da, este adevărat că ne despărţisem. L-am lăsat eu… Dar după mi-am dat seama că nu putem trăi unul fără altul! Ne iubim şi suntem foarte fericiţi! Iubirea este un lucru nespus de frumos şi puternic. Vă doresc Paşte fericit tuturor", a declarat pentru Cancan, Andreea Sasu. 

Andreea Sasu nu este prima româncă cu care Philipp Plein a avut o relaţie

Modelul de origine română, Mădălina Ghenea, a fost şi ea într-o relaţie cu Philipp Plein timp de 38 de zile. Mădălina Ghenea a declarat după despărţirea sa de celebrul designer german că şi-a tatuat simboluri, dar şi numele acestuia pe gât. "Din ultima mea relaţie am plecat pentru că nu voiam să respirăm acelaşi aer. Aveam nevoie de muzică mea frumoasă, de teatru şi de artişti. E frumos să iubeşti şi să fii îndrăgostit, dar să nu renunţi la visurile tale. Am muncit 14 ani pentru ele, departe de casă.

Din exterior, pare totul uşor, dar nu este uşor să stai departe de casă. Şi am mai învăţat să spun «Nu». Cred că «Nu»-urile sunt mai importante decît «Da»-urile în viaţă. Cel mai important pas într-o carieră este să spui «Nu». Să renunţi la anumite lucruri care te pot ajută financiar, pentru proiectele artistice… Am renunţat la bani că să fac proiecte frumoase. Şi în iubire trebuie să ştii să spui «Nu». Este cel mai important. Să alegi", a declarat Mădălina Ghenea după despărţirea sa de Philipp Plein.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: