Evenimentul Zilei > Monden > Dieta naște controverse în mass-media. Diva a răbufnit: „Toate mimozele…”
Dieta naște controverse în mass-media. Diva a răbufnit: „Toate mimozele…”

Dieta naște controverse în mass-media. Diva a răbufnit: „Toate mimozele…”

Gabriela Cristea, celebra prezentatoare TV de la Kanal D, a răbufnit după ce a ținut o dietă strictă. Aceasta a vrut să arate tuturor că nu este ușor să ți o astfel de dietă.

Supărată pe toți care susțin că este ușor să slăbești, Gabriela Cristea a vorbit despre lupta ei cu kilogramele în plus, menționând fiecare greutate cu care s-a confruntat pe parcursul procesului, scrie Cancan.

Pentru a-i fi mai ușor să monitorizeze caloriile pe care le consumă, prezentatoarea TV a apelat la serviciile unei firme, care îi trimite zilnic mâncarea la pachet. Deși acest lucru ușurează mult situația, deoarece nu mai este nevoită să-și facă griji că mănâncă „prostii”, Gabriela a ținut să menționeze că procesul este greu de urmat, tentațiile fiind la fiecare pas.

De la ce a pornit nemulțumirea Gabrielei

„Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc.

La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul. Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul.

Nu e deloc ușor și sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: „E foarte ușor, am slăbit foarte ușor, nu am făcut nimic să slăbesc”, a mărturisit Gabriela Cristea.