O nouă invenție. Paharul din care vinul nu se varsă niciodată

O nouă invenție. Paharul din care vinul nu se varsă niciodatăVinul roșu, secretul pentru cel mai gustos bulion / Sursă foto: www.hippopx.com/

Specialiștii au invetat un pahar de vin special din care băutura nu se varsă niciodata. Ei au declarat că nu trebuie sa mai stai cu teama că îți vei strica hainele în mijlocul unei petreceri.

O situație cu care ne-am confruntat fiecare dintre noi măcar o dată în viață – răsturnarea paharului cu vin și să ne și pătăm hainele pe deasupra. Specialistii au inventat paharul din care vinul nu se varsă niciodată.

Vinul roșu este la mare căutare, dar pătează și ne distruge hainele sau covorul. Acest model de pahar nu se varsă niciodată din cauza design-ului care a fost gândit în aşa fel încât să reziste dacă a fost atins din greşeală. Asta nu înseamnă ca dacă îl scăpăm din mână acesta nu se va sparge, dar dacă este doar atins puţin şi nu cade de pe masă, atunci suntem în siguranţă.

Specialiștii l-au numit paharul de vin Saturn și a fost dezvoltat de Superduperstudio. „Superduperstudio a adoptat o tehnică tradițională italiană de suflare a sticlei pentru a proiecta aceste pahare spațioase și rezistente la răsturnări”, au declarat fondatorii studioului: suflătorul de sticlă Christopher Yamane și designerul Matthew Johnson.

Conține aceeași cantitate de lichid ca un pahar de vin obișnuit și deosebit de rezistent, spre deosebire de paharele clasice. Aceste pahare costă doar 46 de dolari/bucată, dar sunt o investiție foarte bună, potrivit Infoactual.

Vinul roșu, cel mai bun medicament

Specialiștii au mai declarat că vinul roșu are o serie de beneficii pentru sănătate. Pe lângă efectele deja cunoscute, iată că vinul roșu este recomandat și pentru tratarea unei afecțiuni foarte grave, de care suferă milioane de bărbați. Este vorba despre cancerul de prostată.

Cercetătorii au precizat că pacienții trebuie să bea o cantitate mare de vin pentru a se vindeca, dar că asta vine la pachet și cu alte probleme.

„Nu avem nevoie de o doză mare la nivelul tumorii, însă organismul procesează acest compus atît de eficient, încît pacientul trebuie să ingereze mult resveratrol pentru a ne asigura că o cantitate suficientă din această substanţă ajunge la locul în care se află tumoarea. Din cauza acestei provocări, trebuie să analizăm alte metode pentru a «livra» acest compus, pentru ca el să devină eficient”, a explicat profesorul Nicholl, coordonator pentru acest studiu.

Ne puteți urmări și pe Google News