Evenimentul Zilei > Monden > O mare cântăreaţă americană a fost abuzată. N-a mai putut ascunde drama vieţii
O mare cântăreaţă americană a fost abuzată. N-a mai putut ascunde drama vieţii

O mare cântăreaţă americană a fost abuzată. N-a mai putut ascunde drama vieţii

La 28 de ani, celebra cântăreaţă americană Demi Lovato a dezvăluit cum a fost abuzată în adolescență.

O mare cântăreaţă americană a fost abuzată. N-a mai putut ascunde drama vieţii. Demi Lovato a dezvăluit într-un documentar că a fost violată când filma pentru Disney Channel.

Documentarul care conţine dezvăluirile incendiare a deschis marţi festivalul South By Southwest (SXSW). Artista a dezvăluit totul într-un teaser. Documentarul despre viața ei va fi lansat la data de 23 martie.

Este un an al marilor confesiuni pentru Demi Lovato. Recent, ea a vorbit despre relația ei cu drogurile. „Consumul de droguri aproape că m-a ucis. Dar mi-a salvat viața uneori, pentru că au fost momente în care am avut de-a face cu idei teribile în capul meu. M-am gândit să mă sinucid”, a declarat Demi Lovato, conform retetesivedete.ro.

În prim-plan apare producţia „Demi Lovato: Dancing with the Devil”,  o serie-documentar pe YouTube. Acţiunea se concentrează pe supradoza sa de fentanil din 2018 şi pe lupta vedetei cu dependenţa.

De-a lungul celor patru episoade, cântăreaţa dezvăluie şi detalii despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit. Au fost abuzuri inclusiv în noaptea supradozei.

O mare cântăreaţă americană a fost abuzată

„Ştiu că ceea ce urmează să spun va şoca. Dar când eram adolescentă am fost într-o situaţie similară… Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol”, a spus Demi Lovato, vizibil marcată de această amintire traumatizantă.

Fără să dea numele violatorului, artista a precizat că incidentul s-a produs când „era membră a acestui grup Disney”. Despre acel episod şocant, ea şi-a amintit că a fost nevoită să stea lângă cel care a violat-o „tot timpul” pe perioada filmărilor.

Numind incidentul „povestea mea #MeToo”, Demi Lovato susţine că şi-a denunţat agresorul, dar că acesta nu a fot îngrijorat de posibilele urmări ale faptei lui.

Demi Lovato s-a impus în memoria publicului american datorită peliculei Camp Rock, produsă de Disney Channel. Producţia a fost filmată când ea avea 15 ani.

În documentar mai apar Elton John, magnatul muzical Scooter Braun şi actorul Will Ferrell. Revenind la Demi Lovato, mai trebuie spus că ea a recunoscut că ocazional fumează marijuana şi consumă alcool cu moderaţie.