Cei doi actori, care au declarat că vor să formeze un adevărat cuplu, iar acest lucru vor să-l facă cât mai curând.

Actorii au avut parte de momente deosebit de tandre cu șoferul de față, în drumul spre o cină romantică, în Malibu. În spatele șoferului, cei doi și-au coborât măștile de protecție și s-au sărutat pasional.

Cuplul de la Hollywood se află în culmea fericirii, după ce au anunțat cu emoție în urmă cu cinci săptămâni că sunt pregătiți să meargă spre altar.

Demi Lovato, 28 de ani, și logodnicul ei Max Ehrich, 29 de ani, au fost văzuți explorând cu pasiune un sărut lung, în timp ce porneau spre o cină romantică la Nobu din Malibu sâmbătă seara.

Ca și când nu le-ar fi păsat de nimeni și de nimic, actorii s-au „furișat” în spatele șoferului, și-au dat măștile jos și au „exersat” minute în șir un sărul pasional.

Fostul star Disney, care a sosit la celebrul local frecventat de celebrități, ținându-se de mână cu  logodnicul ei, a îmbrăcat rochie sexy scurtă, vaporoasă, alba.

Max a purtat o mască de culoare neagră, în timp ce Demi a încercat să-și asorteze rochia cu una albă strălucitoare.

După patru luni de relație , pe data de 22 iulie Demi și Max și-au anunțat logodna. Vedeta a fost cerută în căsătorie în luna martie, dar cei doi îndrăgostiți au vrut să se cunoască mai bine înainte de a anunța logodna.

Demi a scris pe Instagram: „Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie.”

„Te iubesc mai mult decât ar putea exprima o legendă, sunt extaziată să încep o familie și o viață cu tine. Te iubesc pentru totdeauna copilul meu. Partenerul meu. Iată viitorul nostru !!!! ”, a mai spus vedeta, potrivit cancan.ro