Evenimentul Zilei > Actualitate > O cisternă cu motorină a explodat pe DN 21A. Imagini spectaculoase. VIDEO
O cisternă cu motorină a explodat pe DN 21A. Imagini spectaculoase. VIDEO

O cisternă cu motorină a explodat pe DN 21A. Imagini spectaculoase. VIDEO

O cisterna care transporta motorină a explodat pe Drumul Național DN 21 A, Brăila – Slobozia, la ieșirea din localitatea Bărăganu.

Explozia unei cisterne care transporta motorină s-a produs în această seară pe un drum național care leagă orașele Brăila de Slobozia.

O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat pe DN 21 A, în jurul orei 17.00, și a luat foc. Au intervenit, pentur stingerea incendiului, mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Brăila. Evenimentul s-a produs pe DN 21 A, la ieșirea din localitatea Bărăganu, spre Țăndărei.

„Două autospeciale cu apă şi spumă acţionează pentru stingerea unui incendiu raportat la o cisternă răsturnată la ieşire din localitatea Bărăganu spre Ţăndărei. La faţa locului este şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului acţionează Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti si se mai deplasează încă o autospecială”, se arată pe contul de Facebook al jurnalistei Bahor Gina.

Şoferul cisternei este un cetăţean din Republica Moldova în vârstă de 61 de ani. Acesta a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj SMURD, însă nu a fost necesară transportarea sa la spital.

Traficul rutier a fost blocat în zonă

Traficul rutier a fost blocat în totalitate din cauza cisternei răsturnate pe partea carosabil, care ardea. Drept urmare, polițiștii serviciului rutier au decis să defieze circulația autovehiculelor pe DN 21 și pe DE 584.

„În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de către poliţişti pe DN 21 şi DE 584”, au transmis polițiștii într-un comunicat al PJ Brăila.

Explozia s-a produs în jurul orei 18.30

În jurul orei 18.30, în timp ce pompierii încercau să stingă focul, conținutul cisternei s-a încălzit foarte tare și a sărit în aer. Din fericire nu au fost înregistrate victime, pompierii reușind să se îndepărteze de locul deflagrației în timp util.

Ulterior, aceștia au intervenit din nou, iar focul a fost lichidat în totalitate în jurul orei 19.23.

Sursa foto: Facebook Pro Lider FM